2777
2789

واکسن چه فایده وقتی باید بعد از تزریق واکسن دوباره همه دستور العمل های بهداشتی رو رعایت کنیم؟!!!!

خب در اون صورت مگه دور از جون شما مریضیم که واکسن بزنیم؟ همچنان رعایت می کنیم دیگه!

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه علامت فاک به کرونا نشون بده 😂

😐شمو بیو برو به تحقیق اینکه دکترا خوشگل ترن یا نه برس حاااااجی

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

ب ما ایرانی میزنن بعد توش اب مقطره 🤣🤣🤣

ایرانی و روسی باجی به هم نمیدن.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
دو هفته بعد از دوز دوم ایمنی کامل ایجاد میشه فعلا هیچ علامتی

واییی یعنی همه چی مثل قبل میشه بلاخره🥺

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ایرانی و روسی باجی به هم نمیدن.

اب مقطرو سر این میگم ک داداشم میگفت تو بیمارستان مریض بگه مورفین بزن بهش اب مقطر میزنیم اونم فک میکنه مورفینه و اروم میشه دردش، الان اینام برا ما همینکارو میکنن😁😁راسی بچه کرمانی؟

😂😂

😂خاسم من باهات قهرم بخونم براش دیدم نمیشه 

نه میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو 

یهو‌ پا میشه قوی تر از قبل میاد😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز