2777
2789
بسلامتی دیگه آخراشی اولیه؟ خیلی سنگین و تپل شدی؟

سلامت باشی اره اولیه چون لاغرم خودم تپل نشدم اونطوری 😁ولی شکم میاد جلو و سخت میشه کارکردن و خوابیدن اینا

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اگر مارک ویور هست خیلی دیر رنگ میگیره یه مارک دیگه بگیر این مارک کلا خط کنترلشم دیر پرر ...

آره ویوره. کلا اصلا خط کنترلشم کم رنگ افتاد. الان حالم خیلی بده دل دردو کمر درد دارم.نمی تونم بخوابم امشب یکم خمو راست شدم کار خونه انجام دادم. زیادی که خم و راست میشم یا کار می کنم میگیره باز یکم دراز می کشم خوب میشه. پریودم که نشدم. پس من بیبی چکمو عوض می کنم ببینم چی میشه. چه مارکی خوبه ؟ 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
آره ویوره. کلا اصلا خط کنترلشم کم رنگ افتاد. الان حالم خیلی بده دل دردو کمر درد دارم.نمی تونم بخوابم ...

عزیزم من با مدیکور فهمیدم اونم ۹ روز بعد تخمک گذاری برام هاله خیلی کمرنگ انداخت که درست بود چون روز بعدش پررنگتر شد و رفتم آزمایش بتا دادم و مثبت شد

یکی دیگه بذار عکسشو بفرست

سلام امروز یک بیبی چک دیگه زدم مثبت شد تاپیکی که امروز صبح زدم عکس بیبی چک هست تاپیک آخر 

مبارکت باشه عزیزم 

ممنون ❤❤ عکسشو دیدین ؟ امروز هر دوتا خطش پر رنگ تر شد نسبت به دیروز همه گفتن بارداری 

2790
2778
2791
2779
2792