2777
2789
آخی عزیزم خدا بهت صبر بده 

ممنون گلم،خدابچه های همه روحفظ کنه والهی هییچ مادری داغ نبینه

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر بار؟😧 همون یه بار که ۳ تا اورده، دیگه واسه چی واسه بعدی اقدام کرده😄

مثل من بوده بنده خدا 

من میخواستم سومی بیارم لوله هام ببندم ولی شد چهارتا 🤣🤣

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
خودم تک فرزندم فعلا هم یدونه بچه دارم  موافقم با تک فرزندی ، البته بستگی به بچه داره که اجتماع ...

چند سالشه دخترت. خودتون دوس ندارین بچه یا کلا به خاطر شرایط نمیخواین 

مثل من بوده بنده خدا  من میخواستم سومی بیارم لوله هام ببندم ولی شد چهارتا 🤣🤣

بازم شما اولی دو تا بوده😅

خدا حفظشون کنه، واقعا خدا قوت پهلوان

چطوری بزرگشون کردی

من دیگه رد دادم سر همین یکی

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

البته از نظر خودم و خانوادم

ادم قبل از به فکر افتادن راجع به تنها نبودن بچه دیگشون

باید به این فکر کنن که بچه هارو طوری تربیت کنن که عاشق هم باشن مثل دوست باشن 

نه طوری که از روی کمبود محبت، فقر احساس، فقر مالی، فشار عصبی خانواده،... به خودشون و هم دیگه آسیب بزنن 

خدا بهتون صبربده وای دلم ریخت خدانصیب نکنه😔😢

ببخشید نمی خواستم ناراحت بشید واقعا قدربچه هاتونو بدونید❤❤

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
بازم شما اولی دو تا بوده😅 خدا حفظشون کنه، واقعا خدا قوت پهلوان چطوری بزرگشون کردی من دیگه رد داد ...

من مرتب خدمتکار داششتم یکی برا پسران یکی کار خونه یکی آشپز یکی مخصوص کاری خودم 

شوهرم کمک دست بود 

مثلا من بچه زیاد گریه میکرد خودمم شروع میکردم گریه کردن دیوونه میشدم بچه نمیخوابید 

فک کن همه هم تو یه اتاق می‌خوابیدم هم پسرام بهم وابسته بودن هم دخترام کوچیک بودن وضعی بود🤣

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

منم یه دختر دارم ۲۲ این ماه ۲ سالشو تموم میکنه ایوای چنان عذابمون میده یسره گریه میکنه بهونه میگیره بعضا هم ریسه میره خیلی دوست داشتم ۲ تا بچه ولی میترسم اصلا دخترم حوصله برام نذاشته بمونه😐

منم یه دختر دارم ۲۲ این ماه ۲ سالشو تموم میکنه ایوای چنان عذابمون میده یسره گریه میکنه بهونه میگیره ...

من بیشتر بخاطر شرایط دوس ندارم میترسم نتونم ساپورتشون کنم در آینده نمیدونم چیکار کنم