2777
2789
عنوان

کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 29 پست
دوست عزیز شما هنوز جراحی نکردین؟ 

سلام نه هنوز چطور مگه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام نه هنوز چطور مگه

من خودم برای 26فروردین وقت عمل دارم گفتم شاید انجام دادی از تجربه تون استفاده کنم

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
من خودم برای 26فروردین وقت عمل دارم گفتم شاید انجام دادی از تجربه تون استفاده کنم

تهرانی؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
استارتر پانیکت خوب شد ؟ توراخدا جواب بده 

سلام،بله خوب شدم چطور مگه

من درگیرشم . چجوری خوب شدین ؟

دکتررفتم دارو استفاده کردم 

اره گلم من عمل كردم راحت شدم .اما دير عمل كردم كاش همون اولين بار كه اذيتم كرده بود عمل كرده بودم

عزیزم شما بعد عمل وزن کم کردی؟

من چهار ماهه عمل کردم ۱۲ کیلو کم کردم. دارم آب میشم. همش میترسم بدنم مشکل پیدا کرده باشه

عزیزم شما بعد عمل وزن کم کردی؟ من چهار ماهه عمل کردم ۱۲ کیلو کم کردم. دارم آب میشم. همش میترسم بدنم ...

نه  دوسه نفری که عمل کردن هم میشناسم وزن کم نکردن  یه دکتر برین خیالتون راحت بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر