2821
2789
عنوان

کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 29 پست
دوست عزیز شما هنوز جراحی نکردین؟ 

سلام نه هنوز چطور مگه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام نه هنوز چطور مگه

من خودم برای 26فروردین وقت عمل دارم گفتم شاید انجام دادی از تجربه تون استفاده کنم

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
من خودم برای 26فروردین وقت عمل دارم گفتم شاید انجام دادی از تجربه تون استفاده کنم

تهرانی؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
استارتر پانیکت خوب شد ؟ توراخدا جواب بده 

سلام،بله خوب شدم چطور مگه

من درگیرشم . چجوری خوب شدین ؟

دکتررفتم دارو استفاده کردم 

اره گلم من عمل كردم راحت شدم .اما دير عمل كردم كاش همون اولين بار كه اذيتم كرده بود عمل كرده بودم

عزیزم شما بعد عمل وزن کم کردی؟

من چهار ماهه عمل کردم ۱۲ کیلو کم کردم. دارم آب میشم. همش میترسم بدنم مشکل پیدا کرده باشه

عزیزم شما بعد عمل وزن کم کردی؟ من چهار ماهه عمل کردم ۱۲ کیلو کم کردم. دارم آب میشم. همش میترسم بدنم ...

نه  دوسه نفری که عمل کردن هم میشناسم وزن کم نکردن  یه دکتر برین خیالتون راحت بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر