2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4116 بازدید | 131 پست
شما زندگی منو نمیدونید از ۱۰ سالگی شب ادراری ب خاطر تجاوز یه حیوون ترس و اضطراب و کابوس تا ۵ سال ه ...

تو هم مثل من واسه فرار از این شرایط درس بخون برو دانشگاه من میخوام برم خابگاه تو چند سالته....برو خبرر بده معدت نابود تر نشه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا بادقت بخون پست اولشو

بیا منو بزن خب ندیدم الان دیدم نوشته دعوا داریا😐😐

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

شما زندگی منو نمیدونید از ۱۰ سالگی شب ادراری ب خاطر تجاوز یه حیوون ترس و اضطراب و کابوس تا ۵ سال ه ...

تا خدت باور نداشته باشی خوبی قشنگی با ارزشی هیچی عوض نمیشه 

بیا چهار کلمه حرف حساب بزنیم🙂💛من،عجیب!دوست:)دارم.‌‌.‌🤒💛
الان که دیگه پشیمونم روزی صد هزار بار خدا رو شکر میکنم

خدا رو شکر یه مثلی هست میگن ساعت شیطون واقعا ادم ها تو به زمان های تصمیمات خیلی خطرناکی میگیرن که بعدش میگن وا این چه کاری بود من کردم چرا من انقدر بد تصمیم گرفتم چطور اینجوری شد به اون ساعت ها و لحظاتی که انگار عقل یاری نمیکنه میگن ساعت شیطون به نظرم ادم تو اون حالت ها باید به خود خدا پناه ببره یه وضو دور رکعت نماز باعث دور شدن افکار شیطانی میشه

شما اگ خیلی نگرانی به جای اینکه رو من ریپ کنی رو اسی ریپ کن نصیحتش کن 

من نصیحتمو کردم جانم 😎

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
پس چرا ازاده نامداری مرد؟

نمیدونم واقعا تازه اصلا نمی گن بنده خدا خودکشی کرده یا مرگش از سکته بوده  ولی بازم به هر حال همه تو زندگی مشکلاتی دارن که شده بارها بخاطرش دست به خودکشی بزنن مثلا خودمم اینطور بودم ولی هروقت که سعی کردم سالم موندم گفتم شاید حکمت اینه 

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 

من هیچ دوستی نداشتم تو زندگیم

من هیچ محرمی نداشتم 

من پر از بیماری های روانی

من پر از خالی و پوچی

من اشتباهی ب دنیا اومدم

وگرنه اون همه ضجه ای ک امشب ب خدا زدم سنگ های حمومم ترک خود من از بی کسی خودمو بغل کردم و رفتم بخوابم برام دعا کنید که دیگ صبحی وجود نداشته باشه برام

من خیلی فک کردم اینجوری بدنم کمتر عذاب میکشه

این بدن خستس این روح نابوده دوستتون دارم سلام همتونو ب خدا میرسونم 

همه چرخش من رو مدار توئه
خدا رو شکر یه مثلی هست میگن ساعت شیطون واقعا ادم ها تو به زمان های تصمیمات خیلی خطرناکی میگیرن که بع ...

👍👍👍👍👍 ولی خب اون موقع ها من واقعا تحت فشار بودم خیلی سختی کشیدم ولی الان خوشبختم خدا رو شکر

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

گذشته سختی داشتی تا الان زنده موندی از این به بعد هم میگذره 

این همه ادم موفق بهشون تجاوز شده بد بختی کشیدن اسید ریختن رو صورتشون هیچ کدوم خودشون نکشتن الان احساس بدی داری گریه کن جیغ بزن بشکن یه کاری کن حالت خوب بشه ولی خودکشی راه خوبی نیست 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

[QUOTE=183202309]پس چرا ازاده نامداری مرد؟[/QUبا عقل جور درمیاد عزیزم یکی با لباس زیر خودکشی کنه؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من هیچ دوستی نداشتم تو زندگیم من هیچ محرمی نداشتم  من پر از بیماری های روانی من پر از خالی و ...

میدونی خدا هم وقتی زجه میزنی بغلت کرده 

وقتی حس بدی داری پیشته نگرانته 

پاشوووو یه نمازی بخون با خدا حرف بزن 

این همه ادم همه برای تو نگرانیم ببین برای همه ارزش داری 

خودت لوس کن ما لوس پروریم عزیزمم ناز کشیم 

با یه روانشناس حرف بزن حال دلت خوب کن 

هیچ کسی ارزش اشک های تو رو نداره 

زندگی خیلی کارا باهات داره خدا برات کلی نقشه داره 

نقشه هاش بهم نزن 

اگه خودت از زندگی محروم کنی دیگه خدا رو هم نداری 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......