2777
2789
عنوان

فقط منم ک...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
😅😂😂😂 خب تو درخواست بده :))

روم نمیش😐😂

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فقط دونفر بهم درخاست دادن سوال پرسیدن 😐 

وچنتا اقا درخاست دادن که رد کردم وگرنه هیچ دوستی ندارم😒

بعضی وختا فقط تو تاپیک های مذهبی تگم میکنن نمیدونم چرا😕

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
من با شما حرفی ندارم خانم محترم  تا سن تون ندونم نمیگم چجوری 😂😐

خب پس چه بهتر اقای محترم بای 😝سنمو تو خواب ببینی فقط

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
منم فقط دونفر بهم درخاست دادن سوال پرسیدن 😐  وچنتا اقا درخاست دادن که رد کردم وگرنه هیچ دوستی ...

حتی هیییچ اقایی هم درخواست نداده ب من😐در این حد لونلی 😐😅😂🤲

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
یک عده هم هستن هر روز مورد آزار پسر ها تو این سایت هستن از بس جذابن از رو کامنت هاشون هم پیدا است بع ...

چ بیشعوررر پز داره مگ😐

حتی هیییچ اقایی هم درخواست نداده ب من😐در این حد لونلی 😐😅😂🤲

دیگه دلم برات سوخت😂

#ایح.ایح.ایح

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
روم نمیش😐😂

😅😂😂 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
خوشحال شدم از هم‌صحبتی بای 🙄

🙏🙏🙏🌵🌵🌵🌴🌴

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
دیگه دلم برات سوخت😂 #ایح.ایح.ایح

🥺💔

چرا تاپیکتون تعطیل شد داشتم مینوشتم

حذف کردم دوباره بزنمم

بگو