2777
2789
سلام عزیزم  منم کات کردم  نشد 😭

اشکالی نداره ، فدای سرت ، بهترین کارو کردی ، اگه منم اون زمان عقلم میرسید و توانایی نشون میدادم و کات میکردم الان اینقد ضربه نمیدیدم ، الان از خدا میخوام آزادم کنه تا بیخیالش شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  منم کات کردم  نشد 😭

اینکه الان کات کردی سرت بالاست ، همینش ارزش داره

رابطه ی من طوری پیش رفته بود و تهش یه جوری تموم شد که سر من الان پایینه و این عذابم میده

اینکه الان کات کردی سرت بالاست ، همینش ارزش داره رابطه ی من طوری پیش رفته بود و تهش یه جوری تموم شد ...

عزیزم 

نگو سرم پایینه 

آدم برا عشقش میجنگه 

منم خیلی تلاش کردم نشد 

ان شا الله دلت شاد شه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
خیلی حس بدی به آدم دست میده ، ما فامیل هم هستیم ، ممکنه باهاش برخورد کنم ، خانوادشم تک و توک میبینم ...

عزیزم 

خیلی حس بدی به آدم دست میده ، ما فامیل هم هستیم ، ممکنه باهاش برخورد کنم ، خانوادشم تک و توک میبینم ...

ان شا الله یه اتفاقی بیوفته که سربلند شی 

ان شاالله، 

شمام ناراحت نباش، آدم باید جایی بمونه که هم قدرشو بدونن هم مجبور نباشه مدام خودشو برا طرف یاداوری کنه

من با این حدیث آروم میشم ، برات میفرستم ان شاالله قلبت آروم بگیره ، الان تاپیک هم زدم همین حدیثو

میسر بن عبدالعزیز روایت کرد که امام صادق (ع) به من فرمود:‌ای میسر دعا کن و نگو کار از کار گذشته است، زیرا نزد خدای متعال جایگاهی هست که جز با دعا به آن نتوان رسید، اما اگر بنده‌ای دهان خود را ببندد و از خدا درخواست نکند، چیزی به او داده نمی‌شود پس دعا کن تا به تو ارزانی شود.‌ ای میسر هیچ دری کوبیده نمی‌شود مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز می‌شود.

من با این حدیث آروم میشم ، برات میفرستم ان شاالله قلبت آروم بگیره ، الان تاپیک هم زدم همین حدیثو م ...

عزیزم 

من با این حدیث آروم میشم ، برات میفرستم ان شاالله قلبت آروم بگیره ، الان تاپیک هم زدم همین حدیثو م ...

برام دعا کن