استارتر چله حشر خیلی به من حاجت داده به غیر از یه مورد که سه ساله دارم براش دعا میکنم امتحان کن انشالله که حاجت میگیری
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
ان شاالله عزیزم، فردا اولین روزه ، خدا کنه ناامید نشم وسطاش
عزیزم انشالله که خدا هیچ وقت ناامیدت نکنه و دستت و رها نکنه خیلی سخته شروع کن انشالله که حاجت روا بشی منم دعا کن خدا یه نگاهم به من بندازه 😔
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
آره گلم به شدت توی خیلی مسائل حاجت میده شروع کن انشالله که هرچی زودتر حاجت روا بشی
من ۵ روزه ختم و تموم کردم و یقین دارم خدا حاجتمو داده
به دلم افتاده نتیجه ش و تو ماه رمضون میبینم انشالله🙏
برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹