2777
2789
عنوان

اگه افسردگی. دارید درمان کنید ک. مثل خانم نامداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 78 پست
مطمئنی ک خودکشی کرده؟ ب نظر من ک خودکشی نیس مشکوکه

اگه خودکشی نبود پس چطور قبلش وصیت و نامه نوشته واسه دخترش!

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی با دارو درمان نمیشه

اگر هم بشه داروهاش انقدر عوارض داره که نخوردنش بهتر از خوردنشه

باید شرایط رو تغییر بدی و در درون خودت تحول ایجاد کنی

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
خیلییی من مال اضطراب میخورم بحدی چاق شدم که قطعش کردم افسرده نیستم فقط استرسیم

منم استرسی ام به شدت از ترس چاقی نمیخورم.

آخه شوهرم از چاقی متنفره

اونوقت ایرادای اونم برام افسردگی درست میکنه بدتر😔

خانوم هستم
آره والا بنظر منم مشکوکه احتمالا سکته یا ایست قلبی نبوده؟ 

شوهرش گفته دارو های افسردگی قوی می‌خورده و گاهی 4 یا 5 تا ر با هم می‌خورده شاید زیاده روی کرده و قصد خودکشی نداشته 

اصلا اون چرا باید دجار افسردگی میشده

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
شما سر پیازی یا ته پیاز؟ من مگه رو شما ریپلای زدم؟

دقیقا همون قسمتی که تو هستی!!!!

مگه استارتر واست دعوتنامه فرستاده که بیای؟؟؟

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
چ بدونم والا اینا هر چی بگن من باور نمیکنم

اصلا فقط خانوادش و نزدیکانش واقعیتو میدونن اخبار و اینا بیشتر چیزا رو مخفی میکنن یه چند تا چیز هم میذارن روش

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
اگه خودکشی نبود پس چطور قبلش وصیت و نامه نوشته واسه دخترش!

چیز جدید در اومد دوباره؟ والا کل اینستا ک نوشتن مشکوکه و مشخص نیس اصلا هم چیزی از وصیت نامه نزاشتن اگ بود تا الان علنی شده بود

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
@نی_نی_یار_5     توروخدا ممنوع کنید خواهش میکنم

شما نیایید تو این تاپیکا  و همچنین امثال شما😎

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
من از ۱۷ سالگی تقریبا الان اواخر ۲۰ سالگیم هست باید یاد گرفت باهاش زندگی کرد 

خیلی مواقع به دلیل نا آگاهی خانواده ها هم هست

محدودیت 

فشار 

تعصب

من هم از همون سن تقریبا

سنی که باید شاد بود و تفریح کرد و با دوستان خوش گذروند توی چارچوب خانواده

بعدشم که کنکور

الان خوب شده کسی به نتیجه کنکر کسی کار نداره 

من حتی شوهر دختر دختر عموی مامانم هم پیگیر بود و روزنامه میخرید اول صبح ببینه اسم من در اومده یا نه 😔