2777
2789
عنوان

صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ازمایش هورمونی بده منم بعد کرونا میخوام برم ازمایش بدم چون همینطوری ام.انگار یکی شبا میاد ب صورت ...

باورتون نمیشه همین مدها اقد اعتماد بنفسمو اوردن پاین ک نگو هر روز هی در میان خسته هم شدم از اصلاح ارع میرم حتما مرسی

نههه من ی بار روغن زیتون زدم صبش مث میمون شده بود صورتم  از اونموقع موهام بیشتر شده

خخخخخ دور ازجون

زیتون خالی نزن

گفتم که باهم

ترکیب روغن رازیانه و زیتون.

درکل زیتون خالی هم فقط پوست را شفاف میکنه و مو رو زیاد نمیکنه

اونی که مو زیاد میکنه روغن سیاهدونه هست برای تقویت مژه و ابرو و موهای کم پشت عالیه

ولی همین سیاهدونه هم اینطور ک شمامیگی که شب بزنی و صبحش سریع پر مو بشی نیست😅😅

احتمالا لوبیا سحر امیز بوده

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
ی ازمایش هورمونی بده منم بعد کرونا میخوام برم ازمایش بدم چون همینطوری ام.انگار یکی شبا میاد ب صورت ...

😄

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
باورتون نمیشه همین مدها اقد اعتماد بنفسمو اوردن پاین ک نگو هر روز هی در میان خسته هم شدم از اصلاح ار ...

حالا انقدم روشون حساسیت ب خرج نده

ماهی ی بار اصلاح کن 

تیغم ننداز اصلا 

انقدی ک شما حساسیت نشون میدی شاید اصن کسی متوجهش نباشه

چون فقط پشت لب خیلی رو چهره اثر میذاره

حالا انقدم روشون حساسیت ب خرج نده ماهی ی بار اصلاح کن  تیغم ننداز اصلا  انقدی ک شما حسا ...

زیاد حساس نیستم روشون ولی از این حرصم میگیرع ک امروز ور میدارم دوباره زود در میان بعد پوستم سفیده موهام مشکی پر رنگ یکمم در میان تابلو تابلوع

خخخخخ دور ازجون زیتون خالی نزن گفتم که باهم ترکیب روغن رازیانه و زیتون. درکل زیتون خالی هم ...

۱۶ سالم بود ابجیم بهم گفت چقد صورتت جوش زده روعن زیتون بزن شب خواستی بخوابی.منم نامردی نکردم نصف ی بطری کوپیکو خالی کردم رو صورت و ی عالمم ماساژ دادم.جوشارو خداییش برد 😂ولی صبش بیدار شدم برم مدرسه تو آیینه خودمو دیدم کپ کردم

صورتم سیاه شده بود از مو😑رفتم مدرسه دوستام گفتن چرا انقد مو دراوردی😂اومدم خونه خواهرم خواست اصلاح کنه از محکمی و زیادی مو هی نخ پاره میشد.در صورتی ک قبلش اینطوری نبود

برای خودمم خیلی جالب بود ک چجوری انقد 

سریع عمل کرده

زیاد حساس نیستم روشون ولی از این حرصم میگیرع ک امروز ور میدارم دوباره زود در میان بعد پوستم سفیده مو ...

اکثرا همینطوری ان

من و خواهرام همینیم.همش غر میزنیم ب هم ک چرا اینجوریع😂

بندانداز بخر با اون بنداز.چون بند نسب ب وکس بهتره.وکس پوستو میندازه زیاد بندازی