2777
2789
ابجیمن شرایطشوندارم مستاجرزم ۲تابچه کوچیک دارم همه مسخرم میکنن بچمم بیشفعال

خوددانی ولی پشیمون میشی یه روزی ببین کی گفتم بهت ازوقتی باردارشدم من زندگیمون به کل تغییر کرده شوهرم چندسال بود کارمیکرد تابرا خودش ماشین سنگین بگیره نمیتونست درست روزی که فهمیدیم باردارم خداشاهده همون روز تونست معامله کنه ازهمون روزم داره کار میکنه واقعا یه روزم بدون کارنشده همش پشت سرهم روزی و برکته که داره میاد توی زندگیمون

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
بخداسرایطشوندارمهمه عیبم میکنن خودم ۲۴سالمه 

باهمه کاری نداشته باش حرف مردمو ول کن منم بخاطر اینکه شرایط مالی خوبی نداشتیم سقط کردم ولی هرلحظه یادم میفته ناراحت

میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای اره توروخدا سقط نکنید من یه بار اینکارو کردم پشیونم چیزی سرم نیومد ولی از کاری که کردم خیلی نارا ...

به خدا منم دیدم اینوچون تازه بود گفتم وگرنه کسب بوده سقط کرده اون یکی بچه اش یه سال نشده فوت شده خیلی بده خییییییلی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
خوددانی ولی پشیمون میشی یه روزی ببین کی گفتم بهت ازوقتی باردارشدم من زندگیمون به کل تغییر کرده شوهرم ...

بخدانمیشه بارداری منم خیلی سخت وبده خودم عصبی شدم بسکه دادزدم سربچه ها

وووای هیچکی درک نمیکنه نمیفهمه چی میکشم

خب اره سخته من با اینکه یدونه بچه دارم تستم مثبت شد انقد گریه کردم ولی سقط کار خوبی نیست دیگه ببین صلاحت چیه حالا برو سونو شاید بچه نیست

همش تقصیرشوهرمه چقدگفتم بزارایودی بزارم

اره خب وقتی نمیتونین جلو خودتونو بگیرین باید جلوگیری کنین با یه چیزی منم بعد سقط رفتم آمپول زدم ولی الان افتادم دردسر ۱۰ ماهه پریود نشدم ازیه طرف عفونت و کیست زن بودنم دردسریه واس خودش

کاش خارج رحمی باشه

خدا نکنه خارج رحمی فک میکنی به این آسونیه؟مال من خواست خدا خودش دفع شد وگرنه جراحی میکنن درش میارن

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️