2777
2789
عنوان

اخلاق دخترایی که سن کم ازدواج میکنن چرا اینجوریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8081 بازدید | 391 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی میخواین سرتون توی کار بقیه باشه؟ یه کم فرهنگ داشته باشین خداییش واسه خودتون خوبه 

اینکه دو نفر همدیگه رو با محبت صدا کنن به هم چای و شیرینی تعارف کنن چه ایرادی توش داره؟ همدیگه رو ببوسن به هم محبت کنن چه عیبی توشه؟

تا زمانی که جنسیش نکنن و توی جمع همدیگه رو لمس بد نکنن و بوی حرکات تحریک آمیز به اطرافیان نرسه چه اهمیتی داره واقعاً؟ 

شما همونایی هستین که یکی رو بخوان دار بزنن چهار چشمی نگاه میکنین و سوت و کف میزنین ولی یکی با محبت با همسرش حرف میزنه میخواین بترکین

با همین افکار عهد قجری امثال شما اوایل دوره عقدمون شوهرم میخواست دست منو بگیره معذب میشد چون امثال شما عهد بوقی ها حرف در میاوردن کم کم فهمید احترام گذاشتن به افکار عهد بوقی بی احترامی خودمونه

خب اولا جمع نبند دوما دوست داشتن ابراز علاقه کنن نمیدونستن شاید حسود تو جمع باشه

اصلا بحث حسادت نیس به چی می‌خوام حسودی کنم میگم طبق عرفمون درست نیست که وقتی پسر داره با شوهر من راجب کار و بیزنس حرف میزنه دست اونو ناز کنه یا کمرشو بغل کنه هر چیزی جای خود داره.یه ساعت اومدین همو ببینیم دیگه

من معلم اخلاق نیستم اما شنا فکری برای جبران‌گناهت بکن 

چشم خانم جلسه ای

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

این حرف ینی چ هرکی هرکاری کرد ب خودشمربوطه؟؟ اصلانم اینطور نیست همه ب هم مربوطیم و از هم گاهی تقلی ...

اولا ک.نوع پوشش هرکس بخودش ربط داره هرکسیم عقاید خودشو داره اگرمن رابطه بانامحرمو گناه میدونم دلیل نمیشه یکی دیگم مثل من باشه یابخوادکاری ک من میکنم رو انجام بده یاتقلیدکنه.

بقول خودتون اکثرا شلوارقد90میپوشن ایاشمام همین شلوارومیخری؟ نه خودت عقل داری میدونی مناسبت هست یانه

پس عقاید ادما باهم فرق داره.

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اینکه به این بلوغ برسه؟! 

پسر ۱۹ ساله ن سربازی تموم‌کرده نه کار داره نه خونه نه امکانات ..نه بلوغ کامل نه مسئولیت پذیری ......

اونیکه ادعا میکنه رسیده و همه چی تمومه فقط ادعاست

پسر ۱۹ ساله عمراااا در حد یه ۲۵ ساله پخته و عاقل باشه

چرا فکرمیکنی کسی که 18 19سال سن نداره بچست؟  به بلوغ عقلی وفکری ونرسیدن؟!

به باوغ فکری برای درس و تحصیل رسیده نه برای انتخاب همسر

ولی خداییش میخوام بدونم توی مملکتی که مدرسه هاش دختر پسر جدان و همبازی و دوست جنس مخالف جییززز محسوب میشه و اولین مکانی که فرد برای اولین بار چشمش به جنس مخالف باز میشه دانشگاهه و تازه بعد از چندین سال توی دانشگاه تازه یاد میگیره چطور در کنار جنس مخالفش طولانی مدت کار کنه و بشناستش، چطور قبل از کسب چنین تجربه ای که توی هیچ کتاب و کلاس مدرسه درس داده نشده میخواد انتخاب همسر که قراره تا آخر عمر باهاش زندگی کنه به طور مطلوب به انجام برسونه؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
ببخشید میشه شما بگید برامون

کودک همسری زمانی اتفاق میفته که یه دختر کم سن رو بیشتر به خاطر شرایط مالی به عقد یک مرد سن بالا در میارن که در این وسط دختر توانایی تصمیم گرفتن رو نداره.

اونوقت بعضیا اینجا ازدواج دختر و پسر ۱۸، ۱۹ ساله رو میگن کودک همسری در صورتی ک اصلا اینطوری نیست