2777
2789
لطفا هر کسی یک دعای خیلی خوب بلده بهم بگه.از همه ی کسانی که نظر میدن خیلی ممنونم.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
سلام ملیکا جان من دیروز مامانم ازدوستش این دعا روشنیده بود بهت گفت الان که تاپیکت رو دیدم گفتم برات بنویسم واون خانم گفته که ما هرکی توفامیل این نظرو کرده خونه دار شده
نذر میکنی به نیت جواد الائمه که اگه خونه دار بشی به 14 سید غذا بدی حالا هرغذایی که نذر کردی وانشاله که صاحب خونه میشی.اون خانمه که خیلی تعریف کرده بود
انشاله که نذرت برآورده میشه
اللـــهم عجل لولـــیک الفـــرج و العــــــافیه و النـــــــصر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفره حضرت ابولفضل هم بسیار بسیار راهگشاست!
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
حدیث کسا برای خونه دارشدن خیلی خوبه و حتما باید از دوشنبه شروع کنی

معمولا 7 چهارشنبه خونده میشه و اکثرا قبل از اتمام حدیث حاجت براورده میشه

و نیکوست که تمام 7 حدیث مرتب خونده بشه

بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه این آیه شریـفه را تلاوت کنیــد

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن ( سوره مومنون آیـه 29 )
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دو رکعت نماز حاجت و توسل به امام جواد (علیه السلام ) می خوانیم در رکعت اول سوره حمد و سوره قدر و در رکعت دوم سوره حمد و سوره کوثر بعد در قنوت سه مرتبه آیه امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء را می خوانیم بعد از اینکه سلام نماز را خواندیم به سجده می رویم و با تضرع 9 مرتبه می گوییم (یا جواد الائمه ادرکنی)
در کل برای خونه دار شدن توسل به جواد الائمه مهمترین توسله یک سوره یس و سه مرتبه توحید(میدونید که هر مرتبه توحید رو خوندن یک سوم قرآن دونستن) و یک دور تسبیح صلوات به نیت قربتا الی ا... تقدیم به جواد الائمه