2777
2789
عنوان

موهایی که کندم و فقط نصفش در اومد😔😔😪عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 63 پست
حتما برو دکتر روانپزشک و اعصاب  موهات در بیاد بازم این کار رو تکرار میکنی دیدم که میگم  ...

مامانم میگ دست خودته که این کارو میکنی دکتر مشاور قبول نداره😔😔

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
خخخ به کتفم

هار_هار_هار#   

@نی_نی_یار_5 ایشون بیش از حد احساس بامزگی میکنن تو همه تاپیکا اینجوری حرف میزنن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دارم دیوونه میشم انقدر گریه میکتم😪😪😪😪😭😭

گریههه خوش ریزش میاره اسی تازه تهش کاشته جوابم میده بعدم کلا مدلت اینطوریه موهات پره ولی جلوش نه

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
مامانم میگ دست خودته که این کارو میکنی دکتر مشاور قبول نداره😔😔

نه به مامانت بگو این پست من رو براشون بخون دختر منم عین تو بود استرس داشت زیاد هر کاری میکردیم دست میزد به موهاش تا بردیم دکتر دارو داد و از سرش افتاد  این یک بیماریه

چند سالته ؟

گریههه خوش ریزش میاره اسی تازه تهش کاشته جوابم میده بعدم کلا مدلت اینطوریه موهات پره ولی جلوش نه

خوب جلوشو کندم که اینطوری شده عکس قبلنامو پیدا نکردم بزارم

نه به مامانت بگو این پست من رو براشون بخون دختر منم عین تو بود استرس داشت زیاد هر کاری میکردیم دست م ...

۱۹ سالمه ..خیلیی گفتم بهش میگه چرت و پرت میگی 😞😞😞😞

خدا کنه 😪😪🥺🥺

یکی از دخترایی که برای تدریس پیشم میومد همین مشکل شمارو داشت و با محلول و روغن سیاه دانه کامل موهاشون برگشت.البته هربار که به کندن موهاتون ادامه بدین در مقابل درمان مقاوم میشه.به امید خدا مشکل روحیتون هم از ریشه حل شه.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
روحیتو شاد کن هنوز سنی نداری که بخای خسته ودلمرده شی وقتی روحیت خوبه خوشگل میشی خوشبخت میشی

موهام چی؟ از همه خجالت میکشم بخدا 😞😞😞نمیدونم چی بگم 

یکی از دخترایی که برای تدریس پیشم میومد همین مشکل شمارو داشت و با محلول و روغن سیاه دانه کامل موهاشو ...

محلول چی،؟ اسمشو میدونید؟ چکار کنم دیگه نکنمشون؟😔😔😔😔😔

خودت برو  نمیتونی به یه سنی رسیدی که یه دکتر میتونی بری

بعد کنکور میرم انشالله الان نمیتونم برم بیرون بعد کن‌ور حداقل بهونه دارم برای بیرون رفتن