2777
2789
عنوان

هرکی رایتل داره بیاد لطفا ضروریه

10692 بازدید | 8 پست

برای رایتل باید شارژ چی بخریم؟ همراه اول یا ایرنسل؟ 

کدی که بفهمیم چقد اینترنت داریم چنده؟ 

کدی که بفهمیم چقد شارژ داریم چنده؟ 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

شارژ رایتل باید بگیری دیگع😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سال نوت مبارک

عزیزم سمکارتت رایتله خوب شما باید شارژ رایتل براش بخری نه ایرانسلو همراه اول....

هم تو همراه بانکا نوشته شارژ رایتل هم دستگاه عابر بانک

مغازع دارن بگو شارژ رایتل میخام

ستاره 140مریع میتونی بفهمی چقد شارژ داری*140#

ستاره 142ستاره2مربع برات اس ام اس میاد چقد شارژ نت داری*142*2#

سلام سال نوت مبارک عزیزم سمکارتت رایتله خوب شما باید شارژ رایتل براش بخری نه ایرانسلو همراه اول.... ...

ممنونم گلی توضیحاتت خیلی کامل بود سال نو توهم مبارک مهربون😊🌹

بعد نمیدونی شارژ اضطراری میتونی بگیری؟ چندوباید بزنی؟ 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
ممنونم گلی توضیحاتت خیلی کامل بود سال نو توهم مبارک مهربون😊🌹 بعد نمیدونی شارژ اضطراری میتونی بگیر ...

عزیزه دلمی 

شارژ اضطراری نداره رایتل گلم عین ایرانسل نیست....

اگر برای مکالمه میخای بهتره از ایرانسل و همراه اول استفاده کنی چون انتن دهیش کمی ضعیفه بعضی مناطق خوب انتن نداره و چون اکثرا ایرانسلو همراه اولن هزینش زیاد میشه...اما برای اینترنت عالیه و نسبتا هزینش کمتره

عزیزه دلمی  شارژ اضطراری نداره رایتل گلم عین ایرانسل نیست.... اگر برای مکالمه میخای بهتره از ...

باشه ممنونم مهربون😘😘😘😘😘😘😘😘