2777
2789
عنوان

بیاین باهم دعای کمیل بخونیم در این شب زیبا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 74 پست
خیلی کارتون عالی بود واقعا مرسی ک ما رو هم شریک کار خوبتون کردین اتفاقا اینکه فارسی بود خیلی خیلی خو ...

عزیزدلم خیلی خوشحالم که راضی بودین انشالا اقا دلتو شاد کنه قبول باشه مهربون جاان💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر خواستم یه بندشو بخونم برم ک معنیش میخکوبم کرد و تا اخر خوندم خیلی ممنون همین الان تو تاپیک خودم آه و ناله میکردم ک یهویی تاپیکت جلوم سبز شد ک بیاین تاپیک دعای کمیل

امام زمان ب دل شکستم نگاه کنه😔💔

خدا خیر دنیا و اخرتت بده ک جامونده هارو صدا کردی ثواب امشب رو ذخیره کنن خیلی ممنون

سلام آخه من امروز دیدمش همشو خوندم این دعا فقط مخصوص شب بود ؟منم اومدم یه بندشو بخونم ولی تا آخرش رو خوندم خیلی سبک شدم انشالله هممون حاجت روا بشیم آمین🤲اللهم عجل ولیک الفرج

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
استارتر خواستم یه بندشو بخونم برم ک معنیش میخکوبم کرد و تا اخر خوندم خیلی ممنون همین الان تو تاپیک خ ...

سلام عزیزدلم خیلی خوشحالم که براتون مفید بود قبول باشه عزیزم انشالا اقا امامزمان دلتو شاد کنه انشالا حاجتروا بشی💚💚💚

سلام آخه من امروز دیدمش همشو خوندم این دعا فقط مخصوص شب بود ؟منم اومدم یه بندشو بخونم ولی تا آخرش رو ...

سلام عزیزدلم خوشحالم براتون مفید بود قبول باشه انشالا اقا امام زمان دلتو شادکنه التماس دعا💚💚💚

عزیزان این ترجمه استاد انصاریان بود که براتون گذاشتم فکرکردم منبعشو بگم خوب باشه.

از دعاهای بسیار معروف است؛ علاّمه مجلسی(رحمة‌الله‌علیه) فرموده است: این دعا از بهترین دعاهاست و دعای خضر پیمبر است.
امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) آن را به کمیل که از شخصیت‌های اصحاب آن حضرت بود آموخت؛ و نیز فرموده است: در شب‌های نیمه‌شعبان و در هر شب جمعه خوانده می‌شود و برای بازدارندگی از گزند دشمنان و گشوده شدن درهای روزی و آمرزش گناهان سودمند است.

سلام اسارتر عزیز عیدت مبارک  خوندم همه رو ممنون از تاپیک خوبت تا حالا معنی دعای کمیل رو نخوند ...

سلام عزیزدلم ممنون عید شماهم مبارک

خوشحالم که براتون مفید بود عزیزم التماس دعاا.

انشالا حاجتروا بشی خوش قلب جان در تاپیک خوب شما هم شرکت کردم ممنون ازشما💚💚💚

محتاج دعای همگی شما هستم💚انشالا حاجتروا بشید🍃 ثوابش هدیه میکنیم به اقا امام زمان عزیز💚

مرسی اسی جان بابت بانی خیر شدنت،برای حاجتت صلوات فرستادم تو هم با دل پاکت ب درگاه خدا برای حاجتم دعا کن گلی جان😍🙏🙏🙏🙏

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
سلام عزیزدلم ممنون عید شماهم مبارک خوشحالم که براتون مفید بود عزیزم التماس دعاا. انشالا حاجتروا بش ...

سلام عزیزم 

ممنون از شرکتت

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مرسی اسی جان بابت بانی خیر شدنت،برای حاجتت صلوات فرستادم تو هم با دل پاکت ب درگاه خدا برای حاجتم دعا ...

عزیزدلم خیلی ممنونم ازت چشم حتما برات دعا میکنم اگه قابل باشم💚💚انشالا اقا امام زمان دلتو شاد کنه حاجتروا شی💚 یک حمد و صلوات برات خوندم🍃

عزیزدلم خیلی ممنونم ازت چشم حتما برات دعا میکنم اگه قابل باشم💚💚انشالا اقا امام زمان دلتو شاد کنه ح ...

😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
گلی جان،حلالم کن،بخدابعدازاینکه بهت گفتم ای کاش عربیش رومینوشتی به خودم گفتم بزاراینهمه سال عربیش رو ...

من همیشه دعای کمیل رو همراه ترجمه اش میخونم.‌تا حدودی عربی بلدم. برخی الفاظ عربی چنان معانی ژرفی دارن که تو ترجمه گنجانده نمیشن. ولی چندین بار که دعا رو همراه ترجمه بخونیم دیگه متن عربی دعای کمیل رو ببینیم معانی اش تو ذهن میاد اشک سرازیر میشه... هردوباهم خوبه خونده بشه.💖