2777
2789

منوهمسردعواکردیم چندروزپیش بامادرشوهرتویه ساختمونیم صدای دادوبی دادسروصداشوهرموشنیدن اومدن بعدمادرشوهرم گفت مردطلاق دادن نیستی(شیرش میکردبراطلاق)شوهرموگفتم میرم خونه مامانم مادرشوهرم گفت برووو...خونه مامان اینا شهرستانه شوهرم میخواست منوبزاره خونه مامانم مادرشوهرم دوباره اومد  توراه رو،به من گفت دستت دردنکنه منم باصدابلندگفتم کاسه داغ ترازآش شدی بزرگمونی مثلابه جااینکه همچیودرس کنی بدترمیکنی،برادرشوهرعوضی ازراه رسیدفکرکردبامادرش دعوام شده گفت چ گوهی خوردی،گفتم درس حرف بزن دیدم حمله کردمنوکتک بزنه شوهرم جلوشوگرفت که نزنه منو،بعدگفت سوارماشین شوببرمت بزارمت خونه ننت شوهرم باهام اومد توراهبرادرشوهرم اول وآخرم مرده وزنده منوفحش دادبایدببخشیدگفت سگ ریدبه مرده وزندت،بهم گفت تخم گدا،به شوهرم می‌گفت این همه دخترعین پنجه آفتاب رفتی این عنوگرفتی که فرق گوشت وقسه گوشت رونمیفهمه،این تخم گداروگرفتی که عن شونومیخورن،تاموقعی که رسیدیم فحاشی کردگفت میری پرت ش میکنی خونه ننش طلاقش میدی هرچقدرخرجش شدمن میدم منم سکوت کردم فقط آخرش گفتم هی داری فوش میدی هیچی نمیگم گفت دهن توبازکن بینم میخاچی بگی ازترس جونم تاحرف میزدم عین وحشی حمله میکردمنوکتک بزنه یهوگوشیموبه زورازدستم گرفت گفت گوشی برات گرفته هارشدی تاامروزکه چندروزه میگذره گوشی نداشتم۳روزبدون گوشی الانم خونه مامانمم

الان با چ گوشی اومدی پس؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه جات باشم عمراااااااااااا به اون خونه برنمیگردم.

توروخدا برای خودت ارزش قائل شو و برنگررررررد.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

😕😕😕

چه برادر شوهر بیخودی

کاش پدرت بره چهار تا درشت بارش کنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

از برادرشوهر دهن چاکت شکایت کن

تقصیر شوهرته ک رو داده ب بقیه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

شوهرتچه بیغیرته بیشترین مشکلم باهات داشته باشه بالاخره ناموسشی باید دفاع میکرد نمیزاشت بهت فحاشی کنن 

طلاق بگیر واقعا ارزش ندارن

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏