2777
2789
عنوان

کی اینجا کورده🤗😬

172 بازدید | 25 پست

میشه معنی اینارو بگید

😐😐😐😐

وسه بوره ی تراکتوررومانی
.

.
مال مردمه دمو پلو جمو بکه☺️
ا#  _پیاوه‌که

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل صدای تراکتور میمونه

مال مردمو.... پول جمع کن

یع کلمشو نفهمیدم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
میگه مال مردمه دمو دزگاشو جم کن

دزگا😂😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
سلام خواهرگلم عیدتون مبارک من کوردم

برادر/خواهر عید شمام مبارک

صداش مثل تراکتور رومانی هست ،واسه مردمه لب ولوچه تو جمع کن،اخریش دومعنی داره بستگی داره توی چه جمله ایی بکار بره پیا بعضی کوردها به مرد میگن،پیاوکه پیداش کن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

ممنون ازهمگیتووون

صداش مثل تراکتور رومانی هست ،واسه مردمه لب ولوچه تو جمع کن،اخریش دومعنی داره بستگی داره توی چه جمله ...

ممنون

مثه تراکتور رمانی میمونه

مال مردمه دهنتو ببند حرف دهنتو بفهم

پیاوکه به مردا میگن 

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8