2777
2789

سلااام عزیزای دلم 

من نزدیک به دوساله که از یه نفر خوشم اومده۲۱سالمه و ایشون هم ۵سال ازم بزرگتره 

از این موضوع که دوسش دارم خبر داره و به دلایلی که نمیدونم چیه میگه نمیخواد تا یه مدتی با کسی باشه 

یه مدت بیخیالش شدم خیلی رسمی رابطه امو باهاش قطع کردم اما طاقت نیوردم اصلا اصلا نتونستم نبودشو تحمل کنم تا اینکه دوباره برگشتم پیشش و با روی باز و مهربون تر از قبل ازم استقبال کرد همون دوران بود که فهمیدم توی این مدت ی دختری خیلی نزدیکش شده و تو نخشه و فهمیدم جز اون خیلی دخترای دیگه ام ازش خوششون میاد بخاطر موقعیت شغلیش محبوب شده و من ترسیدم واقعا از اینکه از دستش بدم ترسیدم خیلییی و الان میتونم با اطمینان بگم رفتارش با من نسبت ب اون دخترا خیلیی بهتره از اونجایی ک خیلی از خصوصیاتی ک من دنبالشمو داره مثلا با شخصیته و احتراممو تا جایی ک بتونه نگه میداره حتی تو دعوا نمیخوام از دستش بدم 

کمکم کنید چیکار کنم که بهش برسم؟پیج یا گروه و سایتی رو میشناسید که توی این زمینه کمکم کنه؟من واقعا نمیخوام از دستش بدم 

چیکار کنم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6163883/موقعیت-اجتماعی-شغل-رو-فدای-درآمدبیشترشغل-میکنیددداز-دو-نوع-خواستگارکدوم-رو-انتخ

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو اگه قصدت جدیه بیا خاستگاری

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
صاحب یه رستوران معروف 

۲سال باهاش بودی اگه واقعا میخاستت، میومد میگرفتت 

ببخشید رک گفتم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من میگم نباید بر میگشتی، به پسر ابراز علاقه کنی میری تو ذخیره ها. اون خودش باید میومد سمتت و تو رو بدست می‌آورد، بعدم رو حرفت نموندی قشنگ نبود 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚