2777
2789
عنوان

💙💙 ختم حدیث کسا 💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 8993 بازدید | 421 پست
سلام عزیزم خسته نباشی واقعا زحمت کشید نشالله اجرتون با خانم فاطمه زهرا انشالله همگی دوستان حاجت روا ...

سلام عزیز دلممم ممنونم از دعای خوبت الهی امضای خدا گای تمام ارزوهات باشه با حضورت ختممون رو نورانی کردی گلم 🌷❤️😘

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام سمیه جون دیشب نماز خوندم مخصوصا براتون دعا کردم.خوشبخت وعاقبت بخیر بشین.الهی امین

سلام عزیز دلممممم ممنونم ازت می دونم که دعای سیده خانمی مثل شما به درگاه خدا حتما قبول می شه الهی پای تمام ارزوهات امضای خدا باشه 🌷

گلم این ختم جدید نیتت چیه برا حل مشکل شوهرت یا دخترای گلت 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام عزیز دلمممم فدات خواهر گلممم ان شالله خدا به قلبت ارامش بده و خودت مسیر درست رو نشونت بده اونچه ...

ممنونم عزیزم ان شاء الله خودت و خانوادت  زیر سایه امام زمان باشین 

ان شاء الله ❤️😘

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سلام عزیز دلممممم ممنونم ازت می دونم که دعای سیده خانمی مثل شما به درگاه خدا حتما قبول می شه الهی پا ...

عزیزم بهت پیام دادم شرمنده شدم.بدون قران که نمیشه اما یه سوره دیگه برمیدارم در کنار ش گاهی سوره جن میخونم اما هر روز نه

سلام به خواهر عزیزم و همه دوستان عزیز چله حدیث کساء

تقریبا چهل روز در کنار هم بودیم چه زود گذشت. امیدوارم که همگی با دست پر برگشته باشیم .مخصوصا بانی این ختم سمیه جانم . به حق آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف 

تا این لحظه که هنوز برای خودم مقدر نشده که حاجتم رو بگیرم ولی خیری که این ختم برای خودم داشت  این بود که خواهر خوبی مثل سمیه عزیزم  نصیبم بشه انشاالله حاجت روا باشی عزیزم .

ممنون از همه دوستان 

چشمی دارم همه پر از صورت دوست
با دیده مرا خوش ست چون دوست در اوست

از دیده دوست فرق کردن نه نکوست
یا دوست به جای دیده یا دیده خود اوست

سلام به خواهر عزیزم و همه دوستان عزیز چله حدیث کساء تقریبا چهل روز در کنار هم بودیم چه زود گذشت. ام ...

خداوند نگهدار استارتر عزیز باشه و به اذن الهی حاجت همه ی دوستان در سریعترین زمان برآورده بشه.

و خدارو شاکرم که من هم سعادت شرکت در این چله ها و ختم ها رو دارم.😊

البته اسمش چله بود، ۵۴ روز طول کشید😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
سلام به خواهر عزیزم و همه دوستان عزیز چله حدیث کساء تقریبا چهل روز در کنار هم بودیم چه زود گذشت. ام ...

سلام عزیز دلمممم خواهر ناناز خودممم ممنونم از دعای قشنگت شعر دلنشینت امیدوارم این بار سریع حاجت بگیری 🌷😘❤️

خداوند نگهدار استارتر عزیز باشه و به اذن الهی حاجت همه ی دوستان در سریعترین زمان برآورده بشه. و خدا ...

سلام عزیز دلممممم خانم دکتر اینده من 😘❤️ دیگه ان شالله این بار که حاجت روا شدی می گی 100 روز طول بده منم که نمی دم که 🤭😂

سلام عزیز دلممممم خانم دکتر اینده من 😘❤️ دیگه ان شالله این بار که حاجت روا شدی می گی 100 روز طول بد ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه ؟بابت زحمتای که واسه گروه کشیدی ازت ممنونم .ان شاءالله حاجت روا و عاقبت بخیر شی

سلام عزیزدلم حالت خوبه ؟بابت زحمتای که واسه گروه کشیدی ازت ممنونم .ان شاءالله حاجت روا و عاقبت بخیر ...

سلام عزیز دلمممم به خوبی شمااا خوبم زحمت چیه رحمته برام با وجود خواهری مثل شما من هیچ وقت خسته نمی شم 😘🌷

سلام سمیه جون. از زحماتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید بسیاربسیار ازتون مچکرم. ان شاءا... همگی حاجت ...

سلام عزیز دلمممم فدات من ممنونم که وقت گذاشتی و شرکت کردی و خوشحالمون کردی با حضورت ان شالله سریع حاجت روا بشی و همیشه پیشمون بمونی 😘🌷