2777
2789
عنوان

💙💙 ختم حدیث کسا 💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 8993 بازدید | 421 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مرحوم   @paryaz   @پارکر   @avaybaran   @سوررریاا   دوس ...

سلام عزیزم

من هستم.

به امید حاجت روایی همه ی اعضا

التماس دعا

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
@mohadese1379     @malake_yazdahom     @مهاخانوم     @fatimij ...

لطفا منو حذف کن یکم مشغله دارم میترسم نتونم بخونم 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
@رایحه_بهشت     @setareyesharghy     @گلابتون_خانوم     @شولا ...

سلام عزیزم

ممنون که یادآوری میکنی

حدیث کساء و اون ۵ آیه رو باید روزانه بخونیم درسته؟

روزهایی که پریود هستیم مشکلی نداره اون آیه ها رو بخونیم؟

سلام  عزیزم التماس دعا

حاجتم سلامتی برای همه و مخصوصن برای خودم و عزیزانم هست ایشاله تا پایان چله همگی در کمال صحت وسلامتی باشیم و بتونیم ادای دین کنیم

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
@mojgan1   @گلعنبر   @shmsz   @نگین9331     @ermiya1361 &nb ...

ممنون عزیزم به روی چشم ان شالله همگی بتونیم جوابگوی زحماتی که واسه ختم میکشی باشیم و به بهترین شکل در کنار هم حدیث کسا رو ختم کنیم 🤲🤲🤲🤲

@mojgan1   @گلعنبر   @shmsz   @نگین9331     @ermiya1361 &nb ...

سلام عزیزم من هستم ان شاء الله 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سلام مجدد عزیزم من برای فرزند دوم اقدام هستم به امید بارداری مجدد ان شاءا... التماس دعا دارم

ان شالله حاجت روا بشی گلم ❤️

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
لطفا منو حذف کن یکم مشغله دارم میترسم نتونم بخونم 

به روی چشم گلم ❤️

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام عزیزم ممنون که یادآوری میکنی حدیث کساء و اون ۵ آیه رو باید روزانه بخونیم درسته؟ روزهایی که پ ...

سلام گلم نه مشکلی نداره بله هر روز