2777
2789
عنوان

تست بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 30 پست
به من گفتن  فکر کن تو اسانسوری مگس اذیتت میکنه😂

یا خوددد خدااا من که جرمیدم خودمو از خنده همونجا😂😂😂

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ریلکس انجام دادم و خوب شد خداروشکر 

چیکا کردی مثلا توضیح بده😂😂

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
من تست جدی و رسمی ندادم  تست برای شرکت تو کلاس بود و کلاسش رو هم چند جلسه ای رفتم متن نداشت م ...

کلمات رو باید واضح ادا کنی

شاید باهات دست بدن که ببینن استرس داری یخ کردی یا نه پس اروم باش

موقع تست دادن هم خیلی یخ و خشک نباش که مثلا داری ارامشت رو حفظ میکنی باید اون حالتی که مربوط به اون نقشه رو انجام بدی

در کل هم اگه بخوای وارد بازیگری بشی باید خیییییلی پررو و حاضر جواب باشی و لوس و حساس نباشی که فلانی باهام اونجوری حرف زد و بهم بی احترامی شد و نمیدونم این حرفا

اگرم مذهبی هستی که کلا قیدشو بزن

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
کلمات رو باید واضح ادا کنی شاید باهات دست بدن که ببینن استرس داری یخ کردی یا نه پس اروم باش موقع ت ...

البته اگه خانوم باشه میتونه دست بده ها اگه مرد بود دست ندی پررو میشه

اولش خب رفتم سمت در اسناسور بعد کلیدشو سه چهار بار مثلا فشار دادم اسناسو اومد با صدا صدای مگسو در او ...

یا خدااااا نمیخندیدن؟🤣

به من گفتن  فکر کن تو اسانسوری مگس اذیتت میکنه😂

واای   

اره اذیت دوست دارن مثل اینکه 

منم تو کلاس یکی از نقشام این بود که یکی تو مترو نشسته بقلت هی حرف میزنه تو هم اعصاب نداری  

واای     اره اذیت دوست دارن مثل اینکه  منم تو کلاس یکی از نقشام این بود که یکی تو ...

من یه کلاسی داشتیم میگفت چشم هاتونو یبنید من میگم شما  تصور کنید  از جهنم میبرمون بهشت همه جا😂

دوستم از طریق اینستا رفته گفتش بهمون میگن مثلا فرض کن معلمی و میخای بچه هارو ساکت کنی نقششو بازی کن ...

اییییششششش هرچی امکاناته واسه این تهرانیاس! 😜 حیف استعدادهای ما نیس داره خاک میخوره؟! 😅