2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه ی آدم معروف ازتون خواستگاری کنه دوست دارین کی باشه؟😁🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 59388 بازدید | 1993 پست
سعیدعزت الهی

سعید خوبه 🥺منم بدم نمیاد 😎😁😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا با عکس بگید من نمیشناسم 🤣

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

صد در صد جان مایان 

اگر نشددددددد عاشق عمار تفتیم  البته جونیش بیشتر☹😍

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
باشه فقط من نیستم چشت رو فورکان باشه کسی برش نداره 😅🤣🤣🤣🤣🤣

باشه 😂😂اونم خوب بود شاید خودم برش داشتم 😎😝🤣

حالم ازش بهم میخوره تو دختران افتاب بود

چرا؟😐

بیا دعبا😐👊🏻