2733
2739
عنوان

خانومای کیک پز کمکم می کنید؟

519 بازدید | 68 پست
سلام خانومای کدبانو
امشب شب سالگرد ازدواجمونه میخوام کیک بپزم، اما نمیدونم خامه روی کیک رو چطور آماده میکنند.
خامه معمولی دارم نه خامه قنادی
ممنون میشم اگه کمک کنید
عاشقی جرم قشنگی است.... در انکار مکوش!


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
2740
in saite yeki az bachehast kheilii khob tozih dadae


هر کدوم از این بسته های خامه پاکت صورتی با مارکهای مختلف معمولا 200 تا 210 میلی لیتر هستن که به ازای هر دو تا پاکتش ما نصف لیوان شکر لازم داریم. یعنی برای هر 400 تا 420 میل خامه تقریبا 100 گرم شکر

واسه یه کیک ساده دایره ای به قطر تقریبی 21 تا 23 سانت این مقداری که میگم جواب میده. البته اگه چیزی اضافه اومد هم این خامه به خوبی فریز میشه. یعنی ماهها توی فریزر توی ظرف در بسته میتونید نگهداری کنید. ولی خیلی مهمه که کنار مواد بودار نباشه که بو جذب نکنه و حسابی هم در ظرف کیپ باشه که هوا نبینه. از فریزر در آورده و خوب میزنیم و عین روز اولش میشه. پس کلا چیز کار درستیه!

پاکت خامه ها رو که باز کردید حتما آب توی پاکت رو بریزید دور ( یا بریزید توی سوپ یا میلک شیک یا...) چون ما این آب
اضافی رو لازم نداریم
بند بند وجودم بندگیت را فریاد میزند... خدا جونم کمکم کن
حالا شکر رو بریزید روش.

توصیه میکنم اگه عجله دارید از ظرف فلزی استفاده کنید. ولی من معتقدم کاری که عجله ای باشه پایان جالبی نخواهد داشت. دیگه خود دانید!
بند بند وجودم بندگیت را فریاد میزند... خدا جونم کمکم کن
با چنگال فقط به اندازه ای که شکر توی خامه مخلوط شه همش میزنیم.

واسه کمک میتونم پیشنهاد کنم که تا ده بشمارید و بعد دست نگهدارید!
بند بند وجودم بندگیت را فریاد میزند... خدا جونم کمکم کن
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ناشناس🙃

kingdomm | 18 ثانیه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز