یچیزی برای خودتون بنویسید آرزو هاتون رو یه جمله برای خودتون و ... چند سال بعد بیایم ببینیم بهش رسیدیم یا نه ببنیم شرایط چقد تغییر کرده موافقید ؟ دوستاتون هم تگ کنید بیان 💋❤
لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بار دار باشم...امروز یادمه دیشب شوهرم چجوری دلموشکست چند سال بد میخوام بدونم متوجه اشتباهش شده یا نه ..
بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه