خیلی از دوستان منظور منو به اشتباه متوجه شدن ، و درک نکردن که حال من چقدر بده .
من با شما درددل کردم ، نه اینکه مخاطبم شما باشید و منظورم به خانومای سایت باشه . هرچند برخورد بد هم پس از نوشتن وزنم تو امضام کم ندیدم اینجا !!!!
من کاری به زندگی و اندام کسی ندارم ، خودمم ماه هاست مشغول لاغری هستم و بیش از ۱۵ کیلو کم کردم . جدیدا هم عضو @بامدادخمار هستم .
من استخونام درشته و کسی باورش نمیشه که صدکیلو باشم بخاطر همین برخوردهای خیلی بدی دیدم ، و برای همین هدفم ۷۵ کیلو هستش ، اما هیچ مشکلی با لاغرا ندارم ، درعوض تا تونستم تحسینشون کردم و توی همین سایت به خیلی از لاغرا گفتم چرا میخواید چاق بشید ؟! نکنید و .....
و این مشکلات همیشه از جانب لاغر ها شروع شده وشما نمیتونید انکار کنید که لاغرها چقدر مارو مسخره میکنن و یا حتی کل جامعه چطور به ما نگاه میکنن ، لاغرها خودشون طوری جلوه دادن که از ما بهتر هستن (دقت کنید که من نمیگم ، جامعه اینطور فرهنگ ساخته) و شما به خودتون نگاه نکنید . شاید شما کسی رو مسخره نکرده باشید اما بهرحال منی که میام حرف میزنم یقینا کسی باهام برخورد کرده و حرف بد زده . پس منم حق دارم عصبی باشم .
حتی برندهای مدساز فقط اندام باریک و بلند رو الگوی زیبایی قرار دادن . من نمیگم لاغری زیبا نیست ، اما شاید واقعا کسی نتونه لاغر بشه ، آیا باید توسری خور بشه و جامعه طردش کنه ؟؟!!!!!
من همه حرفم اینه : ما زیبا و خوب هستیم ، حتی اگر مثل شماها لاغر و باریک نباشیم ، پس قضاوت نکنید 🌷🌷🌷
اگه کسی ناراحت شد بدونه که من مسخرهاش نکردم و فقط دردل کردم ، اما شما باز با من بد حرف زدید و چندنفر گفتن گامبو و دنبه و .... ولی اشکال نداره من به دل نمیگیرم .
درهر صورت پوزش و سپاس 🙏