2777
2789

خیلی از دوستان منظور منو به اشتباه متوجه شدن ، و درک نکردن که حال من چقدر بده .

من با شما درددل کردم ، نه اینکه مخاطبم شما باشید و منظورم به خانومای سایت باشه . هرچند برخورد بد هم پس از نوشتن وزنم تو امضام کم ندیدم اینجا !!!!

من کاری به زندگی و اندام کسی ندارم ، خودمم ماه هاست مشغول لاغری هستم و بیش از ۱۵ کیلو کم کردم . جدیدا هم عضو @بامدادخمار هستم . 

من استخونام درشته و کسی باورش نمیشه که صدکیلو باشم بخاطر همین برخوردهای خیلی بدی دیدم  ، و برای همین هدفم ۷۵ کیلو هستش ، اما هیچ مشکلی با لاغرا ندارم ، درعوض تا تونستم تحسینشون کردم و توی همین سایت به خیلی از لاغرا گفتم چرا میخواید چاق بشید ؟! نکنید و .....

و این مشکلات همیشه از جانب لاغر ها شروع شده وشما نمیتونید انکار کنید که لاغرها چقدر مارو مسخره میکنن و یا حتی کل جامعه چطور به ما نگاه میکنن ، لاغرها خودشون طوری جلوه دادن که از ما بهتر هستن (دقت کنید که من نمیگم ، جامعه اینطور فرهنگ ساخته) و شما به خودتون نگاه نکنید . شاید شما کسی رو مسخره نکرده باشید اما بهرحال منی که میام حرف میزنم یقینا کسی باهام برخورد کرده و حرف بد زده . پس منم حق دارم عصبی باشم .

حتی برندهای مدساز فقط اندام باریک و بلند رو الگوی زیبایی قرار دادن . من نمیگم لاغری زیبا نیست ، اما شاید واقعا کسی نتونه لاغر بشه ، آیا باید توسری خور بشه و جامعه طردش کنه ؟؟!!!!! 

من همه حرفم اینه : ما زیبا و خوب هستیم ، حتی اگر مثل شماها لاغر و باریک نباشیم ، پس قضاوت نکنید 🌷🌷🌷

اگه کسی ناراحت شد بدونه که من مسخره‌اش نکردم و فقط دردل کردم ، اما شما باز با من بد حرف زدید و چندنفر گفتن گامبو و دنبه و .... ولی اشکال نداره من به دل نمیگیرم .

درهر صورت پوزش و سپاس 🙏

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .

خب عزیزم توهین کردی دیگه... چه درکی کنن😂

پیاده روی و کالری شماری واسه من جواب داد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعصی تپل ها خیلی تو دل برو هستن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
بعصی تپل ها خیلی تو دل برو هستن

بعضیاشون خیلی خوشتیپن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نباید که همه یه شکل باشن‌یکی‌چاقه یکی‌لاغر 

چ‌دنیای زشتی میشد اگ همه یه جور بودن

کاش منم چاق بشم حتی یکم‌ارزومه‌بخدا

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

تاپیک دیروزتو کامل خوندم اینو نصف

من لاغرم تاپیکم زدم دقیقا مث تاپیک تو گفتم چرا ب ما اینحوری میگید ولی ب شوخی گفتم ناراحت نشدم

امیدوارم ب وزن هدفت برسی😘ولی اگه استخون بحدیت درشته ینی پلاس سایزی کلا اتفاقا من خوشم میاد از پلاس سایزا بعضیاشون خیییلی خوشتیپن

♥️
خب عزیزم توهین کردی دیگه... چه درکی کنن😂 پیاده روی و کالری شماری واسه من جواب داد

من یک کلمه رون مرغ گفتم ، ببین چطور ناراحت شدن .

پس من چی بگم که یک عمر حرفای جورواجور شنیدم و کلی مسخره کردن و ....

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .