2789
عنوان

شوهرم زنه صیغه ای گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 12068 بازدید | 233 پست
[QUOTE=182985486]اگه ما‌مشاور و متخصص نیستم چرا تاپیک میزنن؟ قطعا اینو میدونن که متخصص نیستیم اما‌تا ...

بله چرا نباشه ؟ وقتی مردی دلش به حال زن و بچه خودش نمیسوزه زن‌هم‌باید حق خودش رو بگیره از زندگی اون‌کثافت ، خونه و هرچی که داره باید مال این زن باشه، این‌زن با هزارتا بدبختی ساخته که اون مرد به اون‌خونه و‌... رسیده این بره طلاق بگیره که اون‌ زنه ه ر ز ه بشینع و بخوره و بخابه؟ همین حرفاس که ما زن هارو ضعیف کرده و باعث شده مردا بشن سلطان .

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
شوهره چه اوسکولی بوده   اصلا این کارا صیغه لازم نداره که با 100 تومن کار راه میفته الکی اسم خو ...

یعنی چی با صد تومن؟ بعضیا دنبال زن های خیابونی نیستن، اونا هزار تا مریضی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین افرادن که متاسفانه این چیزا را تو جامعه رواج دادن اونم به اسم اسلام!

صیغه فقط برای کسی هست که امکان ازدواج دائم نداره چه مرد چه زن ،نه اون خاک برسری که هرشب با زنشه،از اسلام فقط همینشو میدونن حالا بری ببینی میمیرن ی نماز بزنن به کمرشون😖😖😖

این جورمردابایدخودشون خیانت ببین تابفهمن که خیانت چی

بعضی مردا هم پاکن اما طعم خیانتو چشیدن البته نه به اون شدت ...

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
یعنی تاالان ول کن زندگیتون. نیستن؟خدا لعنت کنه اینجور زنهایی رو

به والا ول کن نیست بیشخصیت کثافط خراب یه مدت می‌ره با دوس پسراش کات می‌کنه بازم میاد به خدا شوهرم محل سگش نمیزاره مدام بلکش می‌کنه با خط جدید میاد شوهرم به خاطر کارش نمیتونه خطشو عوض کنه

اً
برو محضر بگو شوهرم نمیدونم سرکار تو شهر دیگه اس و ما میخاییم وام بگیریم و باید خونه رو به نام خودم‌ک ...

اگه به این راحتی بود ک همه میکردن، اولا که تحقیق میکنن محل کار شوهره رو، دوما کلی دنگ و فنگ و بدو بدو و پول ریختن داره

به والا ول کن نیست بیشخصیت کثافط خراب یه مدت می‌ره با دوس پسراش کات می‌کنه بازم میاد به خدا شوهرم مح ...

ای خدا اعصابم خوردشد کاش بترسونینش تهدیدکنیدبه شکایت هرچی تادست بکشه اززندگی یه مرد زن وبچه دار

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤