2777
2789
ینی چی لوله هام بسته س؟ نه فقط دوسه بار سونو رفتم و ازمایشای قند و اینچیزا

منم همه چی بدنم اوکی بود باردار نمیشدم اخر سر بعد دو سال عکس رنگی گرفتم دوتا لوله هام بسته بود با عکس رنگی یکیش باز شد باردار شدم اما بعد زایمان مجدد بسته شد.ماه پیش عکس گرفتم دوباره دوتا لوله هام باز شد

منم همه چی بدنم اوکی بود باردار نمیشدم اخر سر بعد دو سال عکس رنگی گرفتم دوتا لوله هام بسته بود با عک ...

ینی چی که بسته س

ینی تخمک آزاد نمیشه ؟خب پس چطور پری میشم😐

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی که بسته س ینی تخمک آزاد نمیشه ؟خب پس چطور پری میشم😐

ربطی به پری و تخمک نداره اصلا علائمی نداره بسته بودن لوله.فقط باعث میشه اسپرم نتونه خودش به تخمک برسونه همین

ربطی به پری و تخمک نداره اصلا علائمی نداره بسته بودن لوله.فقط باعث میشه اسپرم نتونه خودش به تخمک برس ...

خب ینی هیچ دلیلی نداره و خودبخود بسته میشه؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
از عفونت  اما مال من از همون اول بسته بود

من اوایل ازدواجم هشت ماه جلوگیری نداشتم ولی چون هرروز رابطه داشتم گفتم شاید بخاطر همون باردار نشدم

الانم دو سه ماهه جلوگیری ندارم و رابطه هامون هفته ای دوسه باره ولی بازم خبری نیس

ولی خب دوتا از خواهرام و مامانم خیلی راحت باردار شدن

منم تا حالا نرفتم پیگیر بشم

ینی ممکنه همچین مشکلی باشه؟

از عفونت  اما مال من از همون اول بسته بود

چون هنوز بچه نمیخواییم نرفتیم پیگیرش بشیم

چون هنوز بچه نمیخواییم نرفتیم پیگیرش بشیم

بازم اگه نشدی بنظر من اول پیگیر شو شاید لوله هات بسته باشه .چون چسبندگی زیاد باشه دیگه باز نمیشه باید باروش جراحی باردار بشی که خبلی بدتر میشه

بازم اگه نشدی بنظر من اول پیگیر شو شاید لوله هات بسته باشه .چون چسبندگی زیاد باشه دیگه باز نمیشه بای ...

هربار به همسرم میگم بریم هرازمایشی لازمه بدیم مطمئن بشیم سالمیم بعد هروقت خواستیم بچه میاریم

قبول نمیکنه همش میگه چیزیمون نیس هروقت بچه خواستیم پیگیر میشیم

هربار به همسرم میگم بریم هرازمایشی لازمه بدیم مطمئن بشیم سالمیم بعد هروقت خواستیم بچه میاریم قبول ن ...

خب شوهرت ولش خودت برو.بخاطر سلامتی خودت پیگیرشو عکس رنگی لگیر دیدی لوله هات باز خاطر جمع میشی دیگه بقیه چیزا راحت درمون میشه

خب شوهرت ولش خودت برو.بخاطر سلامتی خودت پیگیرشو عکس رنگی لگیر دیدی لوله هات باز خاطر جمع میشی دیگه ب ...

اخه همسرمم چند سال پیش یه عملی داشته که میخام اونم حتما ازمایش بده تا از بابت همسرمم خیالم راحت بشه

حالا یکی دوماه دیگه الکی میگم پریودم به مشکل خورده و یکاری میکنم بریم دکتر زنان و اونجا به دکتر میگم‌برامون‌ازمایش بنویسه