raaaaziiii مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 758 عنوان میشه ی حس ششمی بیاد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 34 پست کسی هسسست؟ 1400/01/08 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_اقاییمم عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 15131 سلااامتی، شکر خدا... همه چی خوبه 😊 هنوز منتظر اونیم که باید بیاد و نمیاد 😅 تو چطور؟ 😄 چرا نمیادددشکر خدا ما خوبیم با هم اونا ک تابستون میان دیگه بستگی به خانواده م داره چکار کنن... ...
ستاره1خاموش عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2584 چرا نمیاددد شکر خدا ما خوبیم با هم اونا ک تابستون میان دیگه بستگی به خانواده م داره چکار کنن... پس خدا رو شکر که تکلیفت ۵۰،۶۰ درصد معلومه.من که هنوز هیچی نمیدونم ☹ فقط میدونم فعلا شرایط فکر کردن به هیچ کسیو نداره. 🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
خانم_اقاییمم عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 15131 پس خدا رو شکر که تکلیفت ۵۰،۶۰ درصد معلومه. من که هنوز هیچی نمیدونم ☹ فقط میدونم فعلا شرایط فکر کردن ... بشین درست و حسابی باهاش حرف بزن تکلیفت رو معلوم کن نذار زندگیت اشتباهی تلف شه انشالله بهترین تصمیم رو بگیری ...
ستاره1خاموش عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2584 بشین درست و حسابی باهاش حرف بزن تکلیفت رو معلوم کن نذار زندگیت اشتباهی تلف شه انشالله بهترین ت ... فدات عزیزم... ایشالا....واسم خیلی دعا کن. خودم رو این مورد زیاد حساب نکردم، یعنی اگه موردای دیگه پیش میاد میرم میبینیم همدیگه رو.ولی نمیدونم چرا تا الان هیکدومشون نشده. یعنی حتی وقتی خودم مصمم میرم جلو ولی وسط کار نمیشه.نمیدونم چه حکمتیه 🙄 🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
خانم_اقاییمم عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 15131 فدات عزیزم... ایشالا....واسم خیلی دعا کن. خودم رو این مورد زیاد حساب نکردم، یعنی اگه موردای دیگه پیش ... پس بسپارش به خدا شاید همین درست شد ...