چرت میگه من خودم شیائومی دارم خیلی راضیم حرف نداره
چن وق بگذره میبینیم هنوز نوعه و تازس!!!!!!!!!!!!!!!
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
ما یه بار گوشی سفارش دادیم، مامور پست برد داد به همسایه بغلی
بعد خانومه باز کرد، کلی ورانداز کرد، انگاری نپسندید، روی جعبه اش تلفنمون بود، تماس گرفت و منت به سرمون این گوشی رو داد
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مال من و دوروریام هرکی ک داشت ازش پرسیدم همچین مشکلی نداشتن😑😑
ب نظر من بهترین گوشی و بهترین سیستم عامل ای او اسه هم سخت افزاری هم نرم افزاری!!!!!!حالا میگن ایفون زده بدبخت!!!!!!!!!
فقط باطریش ضعیفه هه چیش از همه اندرویدا سرع!!!!!!!
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
در عوض ی عمر راحتی!!!!!!!!!! اونا رو باید تندو تند عوض کنی بدون کارامدی!!!!!!!!!!!