2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@niniyar

نی نی یاران عزیز تاپیک آخر این کاربر وقیح و هتاک را نگاه کنید. تو کامنت های آخر اون تاپیک آخرش تا تونسته بی ادبی کرده و تاپیکش را قفل کرده...

لطفا کامنت های آخر این روانی بخونید ببینید چطور در تاپیک ها عقده گشایی می کنه و بعد هم تاپیک را قفل می کنه...

لطفا بساط این بی ادب های هتاک خودتحقیر را جمع کنید از این سایت

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

@niniyar

لطفا کامنت های اخر تاپیک آخر این کاربر بی ادب بی شعور را بخونید. تا تونسته بی ادبی کرده و قفل کرده

نتونستم تو اون تاپیک شما را تگ کنم اینجا تگ کردم

تاپیک آخرش با عنوان چه ماهی از سال اجاره خونه ها کمتره....

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
نی نی سایتم ارزونی خودتو دارودسته ی خیرندیده ات

@niniyar