2777
2789
شما چرا ؟

خیلی داغ میکنه.باتریش اوایل خوب بود اما بعد یک ماه حدودا خراب شد.اگر نت گوشیو وصل کنی شارژ میخوره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

ببین گوشی های زیر 10 میلیون شانس خوب ازاب در میان 

الان من میکم سری A سامسونگ افتضاح خیلی از دوستان میان میگن نه خوبه اینا یا الان بهت میگم شیاموی زیذ 12 ملیون افتضاح هست ولی خیلاذالان میگن نه چون شانسی هست 

من شوهرم گوشی عمده دارن همش میناله میکه اشغال هستن یه مغازه هم تعمیذات داریم اینقدر از این گوشیا براشون اوردن که دیکه درست نمیشه افناده اونجا

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا پشیمونی؟من میخواستم بگیرم

خیلی داغ میکنه.باتریش اوایل خوب بود اما بعد یک ماه حدودا خراب شد.اگر نت گوشیو وصل کنی شارژ میخوره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
ببین گوشی های زیر 10 میلیون شانس خوب ازاب در میان  الان من میکم سری A سامسونگ افتضاح خیلی از د ...

خب تااین حدمیتونم بگیرم میشه راهنمایی کنی چی خوبه والا۱۲تاندارم☹

خب تااین حدمیتونم بگیرم میشه راهنمایی کنی چی خوبه والا۱۲تاندارم☹

بزار صبحدپاشد ازش میپرسم بهت میگم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ردمی نوت۸ شیائومی خوبه نوت ۸پروهم خوبه اما از نوت ۹ راضی نیستن اکثرا من تو دیجی کالا اینطور دیدم من نوت۸ دارم راضیم ازش هنگ هم اصلا نمیکنه تواین مدتی که دارمش شارژم خوب نگه میداره مغازه دار گفت شیائومی پول فناوری میدی اما سامسونگ و هوآوی و... یه مقدار گرونیش بخاطر اسمشم هست 

دیگه کنکوری نیستم  
دقیق اسمشو برام بفرس عزیزم 

شیائومی نوت ۸پرو

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢