ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم فکر جدایی دارم و عقدم ولی باکره نیستم از پدرم میترسم مادرم اطلاع داره
الان باکره بودن مهم نیس بیخیال بابا ،ولی حتماااااااا مهریت رو بگیر من نگرفتم مثل چی پشیمون شدم یکاری کن که بعد تو راحت نتونه بره ازدواج کنه و خوش بگذرونه پوستش رو بکن و بیا بیرون
باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش
من توصیم به همه اونایی که میخوان تو عقد طلاق بگیرن چ باکره چ ... حتمااااااااا مهریتون رو بگیرید هر چقدر سخت هر چقدر کم ولی بگیرید نذارید تا شما رو ول کرد بره راحت سراغ یکی دیگه و زندگیش رو بکنه چون دختر ضربه بزرگی میخوره سر اسمی که روش افتاده پس حتمااااا با گرفتن مهریه جبران کنید 👌👌👌👌👌👌
باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش
چطوری میشه😐؟!!الان جدا شدین؟!با هماهنگی و خواسته ی برادرش بوده دیگه نه؟!
بله جداشدم اول به خواست برادرش نبود خودش ازم کینه داشت فکرکرده بودمیتونه که اینجوری منو بسوزونه ولی رفت دادگاه متوجه شد که باید برادرش بخواد ده سال قبل
یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم