2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

اتفاقن خیلیم قشنگه ،پریودی حیا نمیخواد یا مسئله ی که همه ی زنا خواه ناخواه میشن همه هم اینو میدونن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

کاری ب تخیلی بودن نبودن متن ندارم. اما بی حیایی نیست. چیکار کنه؟ پریود شده، بمیرع اونجا ک کسی نبینه؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دست خودش نبوده لکه افتاده....کجاش بی حیاییه؟؟پریود شدن یا خونی شدن؟؟؟نکنه مردا با خون ما زنا تحریک م ...

منظورم اینه که وقتی این اتفاق میفته نباید همه جا جار بزنیم

نه بی حیایی نیست و دارن فرهنگ سازی میکنن ک بفهمیم پریودی طبیعی مثل ختنه کردن پسرا که براش جشن میگیرن ...

همینو بگو

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺

این فقط ی داستانه بعدشم چیش بیحیاییه؟

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
اخرش چندتا شدن؟

من تا ۶۰ شمردم مثل اینکه واسه بعضیها جذاب بود دیدم توتاپیک من میزنم ۵۴ یکی میزنه ۴۸ یکی میزنه ۵۳ منم واگذار کردم این شغلو به خودشون😂😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز