2777
2789
عنوان

توروخدا حس ششمی بیاین محتاجتونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 366 پست
🙂 منم گاهی حسام قویه قدت متوسط و یکمی تپلی چهرت دل نشینه و به خوش اخلاقی معروفی موهات خرماییه تق ...

منو بگو رنگ لباسم ـ کی ازدواجمه  خصوصیاتش چیه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😁 نگفتم تپلی گفتم یکمییییی تپلی

عزیزم من بچم سالمه یا ن

یادم نیس اول تاپیک جواب دادی یا ن

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
منم بگو ببینم چقد درسته

پوستتون سفید کامل نیست متمایل به سبزه ست یه مقداری

اندامت اوکیه و کمی لاغر

🤭 موهاتونو فرق کج میگیرین ؟؟

وقتی عصبی بشین ول کن نیستین

یکمی شیطونین و کودک درونتون فعاله خیلی

همیشه خنده به لب دارین و خوش رویین

خداحفظت کنه دختر از ته دل انقد خندیدما😂 با این شانسی که من دارم میبینی ناصر متنفره از من😐😂

بیخیال بابا ناصر نشد یکی بهتر😂😂 من عشق 5 سالم مرداد داماد شد 6 ماه عزاداری کردم ولی الان به تخمدانهامه 😂😂 منتظر شاهزاده خودمم 😍😃

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
این طفلی که از بین میرع لطفا مراقب بعدی باش که اگر از دستش بدی دیگه باردار نمیشی چون رحمت خیلی ضعیفع

وای یا خدا ...عزیزم براش طلب خیر کن

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
ایشون نظرمو خواستن من هیچوقت حسم دروغ نمیگع 

حست میگه چ سالی ازدواج میکنم ؟ 

خیلیا گفتن 

میخام ببینم نزدیکه حرفت به اونا؟

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
پوستتون سفید کامل نیست متمایل به سبزه ست یه مقداری اندامت اوکیه و کمی لاغر 🤭 موهاتونو فرق کج میگی ...

ایولا ولی پوستم کامل سبزس هیچ بویی از سفیدی نبردم اخلاقیاتم دقیقا درست بود

حالا در مورد ازدواجم چی حس میکنی گل؟؟؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
وای یا خدا ...عزیزم براش طلب خیر کن

کاربره مرده الکی داره میگه بابا 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز