2777
2789
عنوان

معنویت یا عالم غیب

865 بازدید | 27 پست

سلام

تو زندگی چیزی به ناام معنویت اثر داره؟

اگر نه ! 

چرا در طول تاریخ مواجهه با انواع و روشهای سلوک میشیم؟

مثل بودا و هند و شرق و غرب و ..

مگه چی می بینند و چه اتفاقی می افته

این روشهای پرورش روح حذف نمیشه؟

و حتی الان با اسامی مدرنیته(مثل جذب) تبلیغ میشه

اصلا کدوم راه و روش درسته؟

گفتگو# 😊

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

راه درست پاکسازی روح و توکل و دعای معتبر است

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر راهی که آدمو از خودش آزاد کنه و به سمت معبود ببره ، درسته 

اینهمه دین و پیامبر اومد که آدمو از خودش رها کنه ولی مردم چسبیدن به باقیش و مادیات 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

هر انسانی وقتی با خودش خلوت میکنه پی به وجود مسائلی فراتر از حیطه ی درک مادی میبره

یعنی متوجه میشه قالب جسم محدوده

و او بزرگتر از این ماده ست

فکرر کفایت میکنه یا اصولی هم وجود داره؟!

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
راه درست پاکسازی روح و توکل و دعای معتبر است

این راه چه شخصی تعیین میکنه

و با چه اصول و قاعده ی؟

هر راهی که آدمو از خودش آزاد کنه و به سمت معبود ببره ، درسته  اینهمه دین و پیامبر اومد که آدمو ...

هر راهی؟ 

یعنی امکان نداره کسی فک کنه داره رب العالمین عبادت میکنه

اما در واقع بت می پرسته؟

یعنی متوجه میشه قالب جسم محدوده و او بزرگتر از این ماده ست فکرر کفایت میکنه یا اصولی هم وجود داره؟ ...

برای شروع و برای عموم مردم فکر بهترینه

بعد از اون ورع میاد

و بعدش گشایش قلب

هر اندازه از ماده دور بشیم به ملکوت نزدیک میشیم دیگه..

هعی..

هر راهی؟  یعنی امکان نداره کسی فک کنه داره رب العالمین عبادت میکنه اما در واقع بت می پرسته؟

منظور من عبادت نیست 

هر چیزی که باعث بشه آدم از بند مادیات و اطرافش جدا بشه درسته اون راه 

برای منم انسانی که از بند دنیا رها شده باشه محترمه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

برای شروع و برای عموم مردم فکر بهترینه بعد از اون ورع میاد و بعدش گشایش قلب هر اندازه از ماده دور ...

بعد ورع  دگه تمومه؟

بعد باید چیکار کنیم خب؟ ):

اینکه از ماده دور بشیم هرچی بیشتر بهتر

یعنی مثل دراویش؟

منظور من عبادت نیست  هر چیزی که باعث بشه آدم از بند مادیات و اطرافش جدا بشه درسته اون راه  ...

قواعد این پرواز کی تعیین میکنه؟

قواعد این پرواز کی تعیین میکنه؟

یک نسخه نیست که بشه برای همه تجویز کرد 

هر کسی خودش باید راه وصل شدنشو پیدا کنه، راهی که من پیدا کردم صددرصد اگه به شما بگم جواب نمی‌گیری ازش 

هر آدمی باید خودشو بشناسه، آدم از خود شناسی به خدا شناسی میرسه

بعد ورع  دگه تمومه؟ بعد باید چیکار کنیم خب؟ ): اینکه از ماده دور بشیم هرچی بیشتر بهتر یعن ...

هر چیزی "به وقتش" رزق آدم میشه

تجربه ی شخصیم که همینه

اسم نمیذارم..

قائلم به اینکه" هیچ آدابی و ترتیبی مجوی.. هر چه میخواهد دل تنگت بگو"

برای هر کس مسیری هست که" بهتره"

هدایت یه فیضه..لازمه ی تحققش البته خواستن ماست

هر چیزی "به وقتش" رزق آدم میشه تجربه ی شخصیم که همینه اسم نمیذارم.. قائلم به اینکه" هیچ آدابی ...

ولی بنظرم به کسی پیشنهاد ندید 😁

اینطور که شما گفتید در نتیجه ش اینکه

تشخیص مسیر و القائات ابلیس از عهده ش برنمیایم

بعد از ولی زمانه مون به تعبیری زرنگ ترین شخص ابلیسه 

کما اینکه رزقی و از سمت خدا بدونیم و حتی شواهد گواهی بده

اما تله ابلیس باشه