2777
2789

هر چی دلتون میخواد ب من و زندگیم فحش بدید

متنفرم از خودم از دنیا از زندگی از وجودم از همه چیم.

هر کی هر فحشی دلش میخواد ب خودم بده 

چرا این قدر من و زندگیم گوهه       من نباید بعد از اون همه درس خوندن و جر خوردن و تلاش این میشد جواب تلاشم خدایا صدام رو میشنوی ؟ این حق من بود؟ چرا این همه تلاش کنم اخرش گندترین و چرت ترین و مسخره ترین رشته و دانشگاه رو بیارم

حتی روم نشه ب کسی بگم 😧 

این حقم نبود این چیزا نباید میشم

تیمارستان رفتنم ..تحقیر و تمسخر رشتم و دانسگاهم و نرسیدن ب تلاش زحمتام دیگ چ تحقیری مونده ؟؟؟؟

درد_دل#  

گریه#  

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حرف زدن آروم میشی؟؟ باهات حرف بزنم؟؟ 

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

میشه بگی جریان چیه؟ میتونی توی خصوصی بگی؟ اگه چیز خیلی خاصی نباشه میتونم کمکت کنم

اینکه تو موقع بله دادن یا خاستگاری رفتن چشماتو باز نکردی مقصرش من و بقیه مردا و زنهای عالم نیستیم. اگه کسی نظرشو میگه یا به کسی ابراز علاقه میکنه نباید حسادت کنی. حسادت بدبختیهای بیشتری برات به ارمغان میاره. یکبار بیشتر هم قرار نیست زندگی کنی. یا به روال سابق ادامه بده و روز به روز بیشتر احساس تیره روزی کن یا یکبار هم که شده روش متفاوتی رو امتحان کن  تا نتیجه متفاوتی بگیری.{{از خوشی دیگران از عمق وجودت خوشحال و از ناراحتیشون واقعا ناراحت شو. تحت هیچ شرایطی حسادت نکن چون حسادت قویترین بند ابلیس برای تیره روزیه انسانه. اگر خودت توی زندگی از لحاظ عاطفی ارضا نشدی وقتی میبینی مردی به زنی یا زنی به مردی خالصانه ابراز علاقه میکنه بجای ناراحتی خوشحال شو و براشون ارزوی روزهای بهتر کن. هرچی برای دیگران بخای و دعا کنی برای خودت پیش میاد}}. اصراری ندارم ولی اگه از روال سابقت نتیجه نگرفتی یکبار هم که شده این روال رو در پیش بگیر.

امضاتو بخون لطفا

اون قسمت سبزشااا اون

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه