2777
2789
عنوان

نی نیم سقط شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 43 پست

منم ۸ هفته سقط داشتم 

خیلیم بد بود ..

اما گذشت باردار شدم چن ماه بعد(۳ماه جلوگیری) 

الان پسرم ۴ سالو نیمشه

خیلیا اولی رو سقط میکنن دوباره زود باردار میشی انشالله توکلت ب خدا باشه ناراحت نباش 

وااااا🙁 
دهانه رحمم تنگه .و ضعیفه

اولین باره میشنوم 

یه بار باردار شدی باز میشی نترس

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم تجربه سقط داشتم نگران نباش تحت نظر باش

واقعا نمیدونستم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
کلا نیایی بهتره و بهتره تا آخر مراعات کنی .. .پسرم یکسال و سه ماهشه

اخی عزیزم دوس داشتی عکسشو بزار تاپیک اخرم😁

واقعا نمیدونستم

آره بابا بارداری اولم 8هفته سقط شد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

خدا به دلت ارامش بده ..به هر حال سخته برای شما که نقشه ها کشیدید برای تولدش اما از من بشنو هیچ جنین سالمی سقط نمیشه...طبیعت جنینهای مشکل دار را خودبخود حذف می کنه.. من موقع بارداری لکه بینی داشتم به زور قرص نگهش داشتم تا با امنیوسنتز فهمیدم مشکل داره و مجبور شدم اخر 4ماهگی سقط درمانی انجام بدم 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
اخی عزیزم دوس داشتی عکسشو بزار تاپیک اخرم😁

عزیزم میترسم شناسایی شم شانس ندارم که😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اره عزیزم انقدر باهم حرف زدیم مگه اوج نبودی🤨 مرسی عزیزم منم خوبم  حس میکنم یه عمی تو دلت هس ...

اره آوجم😁❤

اره حست درسته بعضی چیزارو یادم نمیره🙃🖤

چیزایی ک ب من ربطی نداره ها ولی بازم رو مخمه 

من برات بمیرم میفهمم چی کشیدی منم داشتم و تا حالا نشدم اینم اهم فردا موعد مه و با کلی دوا درمون بی بی منفیه😣

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

منم مث تو ام ولی باردارشدم کل بارداری همش قرص میخوردم شیاف میذاشتم وو امپول میزدم شمام باید دکتر بهت شیاف میداد خاک برتو سرش کنن نکرده یک امپول بهت بده. من چهار هفته زیر دل درد شدم دکتر بهم دوفاستون داد چند هفته بعدشم شیاف سیکلوژست وگرنه سقط میشد

کسی که توهین میکنی و جوابتو نمیدم،بدون که اولا در حدی نیستی که جواب بدم و به جای مغز یک دهن گنده ای،دوم اینکه خیلی ابلهی و جواب ابلهان خاموشیست