2777
2789
عنوان

از اخلاق ابجیم متنفرم😭😭

146 بازدید | 9 پست

من ی سقط عمد داشتم چون هم سنم کم بود هم وضع مالیم خوب نبود... حالا شوهر دهن لقم برای گرفتن مشورت ب مامانش گف.. مامانشم کل همسایع هارو پر کرد حالم ازش بهم میخوره وقتی بهش گفتم چرا گفتی گف ازت ناراحت بودم... درسته کار بدی کردم ولی اگه همون مادر شوهرم حمایت درست میکرد نگهش میداشتم.. حالا این هیچ منم ب مامانم گفتم مامانم رف کل فامیل هارو گر کرد ب زن دایی هام گف.. ب ابجی کوچیکم گف.. حالا این ابجیم چپ و راست میگه چرا کشتیش؟ اخه ب توچه... یا هرچی میشه میگه اگه الان بود ی سالش بود.. ایکاش الان بود.. لباس بچه میدوزم عه واسه بچت میدوزی؟ یا هی میگه بچه بیار یا میگم طوطیمو اذیت نکن... میگه مگه بچتع؟دلم میخواد بزنم خون بالا بیاره... هیچی نمیشه ب هیچکس گف اینا ک خونوادها مونن😭😭ایخدا من دردمو بکی بگم؟ حالا معلوم نیس همسایه ها و فامیل ها چقد پشت سرم زر زر میکنن... بچه دارم نشم ی روزی ی مدل دیگه زر زر میکنن.. اخه من ب مامانم اعتماد کردم 😭😭

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎

وقتی ب مامانم میگم چرا گفتی؟ میگه خلاف شر ک نکردی... ی چیز طبیعیه   بابا من نمیخوام چیز طبعیمو کسی بدونه... خوبه الان منم راز زندگی تو و مامان شوهرمو بریزم تو کوچه ب همه بگم؟ 

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب،ابجیت،معلومه،خیلی،از،کارت،ناراحت،شده،از،رو،دلسوزی،میگه

اره اون کلا منو دوس داره.. از بچه هم خوشس میاد.. ولی خیلی حرصم میگیره وقتی چرتو پرت میگه

عزیزم از این به بعد هر وقت خواستی به کسی اعتماد کنی و مسائل خصوصی زندگیت رو بهش بگی 1 قاشق غذاخوری سر پور فلفل بریز تو دهنت ... بهترین راهکار ممکنه و درس زندگی 

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

عزیزم از این به بعد هر وقت خواستی به کسی اعتماد کنی و مسائل خصوصی زندگیت رو بهش بگی 1 قاشق غذاخوری س ...

اره واقعا بهترین راه همینه... تا من باشم ب کسی اعتماد نکنم... تو دهن شوهرم باید دو قاشق بریزم چون هزار بار گفتم نگیا... اخرشم از همسایه شنیدم ک همه میدون و مامانش گفه

خب مادر شوهرت هیچ تو که اخلاق مامانتو میدونستی واسه چی بهش گفتی؟ انقد بدم میاد حرفم نقل دهن این و ...

😞😞

اره واقعا بهترین راه همینه... تا من باشم ب کسی اعتماد نکنم... تو دهن شوهرم باید دو قاشق بریزم چون هز ...

خخخخ ولی جدا از شوخی عزیزم حتما خودت و شوهرت برید روان شناس خیلی بهتون راهکار میده و یه مدتی هم با کسی رفت و امد نکنید و سرد برخورد کنید تا هم این اخلاقتون از بین بره هم بقیه متوجه اشتباهشون و ناراحتی شما بشن

۱۱۷۸۰ 🥀🕊