2777
2789
عنوان

واقعا عجیبه برام بعضیا غذای بدون گوشت برا مهمون درس میکنن😆

| مشاهده متن کامل بحث + 2847 بازدید | 144 پست
منظور من اینجا کساییه که دارن ولی درس نمیکنن منم خودم وضع مالیم خیلی معمولیه ولی هیچوقت از این لحاظا ...

همه تلاششون میکنن واسه مهمون جز موارد نادر

در مجموع مهمون روی باز میخواد و برای غذا نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شما سالی دوبار یک وعده ای مهمون داری. مثل من و خیلیا مهمونات حداقل یک هفته نمی مونن. 

غذای خوب هم الزاما گوشت نیست. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یاد کاربر معروف با دو کیلو گوشت تو ماکارونی افتادم تو این اوضاع گرونی بهتره براتون عجیب نباشه عجیب ...

چه میدونم والا.آدم داشته هاشو نباید جار بزنه خیلیا ندارن دلشون میسوزه.بعد اونیکه گفته دوکیلوگوشت تو ماکارانی گنده گو زی ده

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

منم شخصیت شما واسم عجیبه که انقدر وقیحانه میخندی به بقیه 

ما هم مثل شما هستیم اما اوضاع همه مثل هم نیست زندگی ها متفاوته و زندگی هر کس به خودش ربط داره

التماس_انسانیت#  

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

کسایی هستن که صورتشونو با سیلی سرخ نگه میدارن

رفتار شما زشته که هرهر به بقیه میخندی و مسخره میکنی

طرف از جاش میزنه که فقط بتونه مایحتاج اولیه خودشو جور کنه میفهمی؟ 

بالاخره من ماندم و من، من از من رنجیده است، هیچ کس نیست برای پادرمیانی

گلم همه ک مث شما وضعشون خوب نیس ک به غذای بی گوشت بخندن🙂

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               

من کلا گوشت دوست ندارم و نمی خورم و دست هم نمیزنم.

خودمو در قید و بند گوشت برای مهمون نمی کنم، البته مهمون یک وعده ای و رسمی غذای گوشت دار میپزم ولی اگر دوستام باشن یا خودمونی بدون گوشت، حتی قیمه و قورمه سبزی

یاد کاربر معروف با دو کیلو گوشت تو ماکارونی افتادم تو این اوضاع گرونی بهتره براتون عجیب نباشه عجیب ...

قضیه ش چی بوده؟ 

بالاخره من ماندم و من، من از من رنجیده است، هیچ کس نیست برای پادرمیانی