2777
2789
عنوان

حرفای چندش آور زن داداشم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا همه همینن 

با زبون خوش خیلی سریع نرم میشن من همسرم همیشه میگ اگ ب یه مرد بگی بااید اگ حرفی هم ک میزنی درست باشه انجام نمیده ولی اگ بهم با زبون خوش و لبخند بگی بمیر میمیرم برات 

کلا تعریف و زبون خوش حرف زدن رو خیلی دوس دارن مردا  

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 

اتفاقازنداداشت خیلی سادس که به شما گفته،،،،بعدم وقتی رضایت دونفرتامینه دیگه چرا ناراحت بودن خودشون میدونن بازندگیشون

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

اصل خر کردن هم هس؟؟؟چ جالب

ببین وقتی که داری بایکی زندگی میکنی در هرصورت طرف رو دوست داری چون دوسش نداشته باشی نفس کشیدنش هم برات چندش اوره.. ولی خب بیان اغراق امیز دوس داشتنت برای مرد ها خیلی لذت بخشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
ببین وقتی که داری بایکی زندگی میکنی در هرصورت طرف رو دوست داری چون دوسش نداشته باشی نفس کشیدنش هم بر ...

حرفتون درسته...ولی بعض ادما براشون مهم نیس و کنار میاین  اگه دوسشم نداشته باشن....ولی خب نباید بگه خرش کردم

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥

چون حسودی میکنی میگی چندشه کجاش چندشه یک زن ابراض علاقه کنه؟ البته اینم درنظر بگیریم ک زنداداشت واقعا ادم کثیف و بیشعوریه ک بخاطر رسیدن ب خواستش محبت میکنه محبت باید دلی باشه ولی من از ته دل محبت میکنم واقعنم هرچی از شوهرم بخوام اوکیه هرررچی حتی اگ بگم مادرتو بذار کنار...

عاشق شوهرم و زندگیمم😐❤🧿

اون زنداداشت سادست که اینا رو به تو میگه

یکی هم که زندگیش رو توانسته جمع کنه و با هم بهرطریقی بسازن چشم ندارین ببینین.😬

حالا اونم با این زبونا تونست شوهرشو راضی کنه. دیگران چکاره ان.

اینا که وظیفه شوهر هست. همه زندگی زن و مرد مال همه. 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚