2777
2789
عنوان

حالم گرفتس یوسف همش قهر میکنه اشتی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستت داره. خودش و به آب و آتیش میزنه تا تو خم به ابروت نیاد. فک کنم دلش جای دیگس. 

اره جای دیگس پس چرا منو بلاتکلیف نگه میداره میخاد بره بره بقران فراموشش گرده بودم دوباره اومد گند زد تو زندگیم 

:) وْ کـْابُوســي کِـهْ هـَْرگِـزْ تـْمــامْـــ نَْخْواْاهدًْ شـــد:)
گفت فراموشس کردم تویی ملکه قلبم😂

شما فعلا به جا ملکه نگهبانی ای وسط خواهرم😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
مشخصه چقد راس گفته خودتو تباه نکن ذختر کات کن بره بازنده تویی اون فکر و قلبش پیش کس دیگس 

پس چرا پیام داد دیشب چرا با اینکه فالو نکرده تو اینستا اما هر شب استوری مو چک میکنه

:) وْ کـْابُوســي کِـهْ هـَْرگِـزْ تـْمــامْـــ نَْخْواْاهدًْ شـــد:)
🤣🤣🤣🤣🤣عاشق رک بودنت شدم لهههنتی

دروغ میگم بگو دروغ میگی😂😂😂والا🤷‍♀️

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
پس چرا پیام داد دیشب چرا با اینکه فالو نکرده تو اینستا اما هر شب استوری مو چک میکنه

عادت کرده بهت فقط همین عشقش عاطفه س 

عادت وابستگی دوست داشتن عشق همه اینا معنیشون متفاوته عزیز خودتو بدبخت نکن مورد هزار تا دیذم اینجوری کافی عاطفه برگرده فاتحه زندگیت خوندس باید یه عمر با استرس زندگی کنی 

به نظر خودت اینا دلیل محکمی برای دوست داشته شدن هستن😒نه تو الان بمن بگو هستن؟ 

ن جان یوسف حرفت راسته راسته قبول دارم😂😂😂😂😂😂

آ باریک الله.. یوسفت تو حلقم😂😂