2777
2789
مردم مرض دارن، تازه میگه مثل همه تاپیک های نی نی سایت، من که یه تاپیک دروغ نزدم تا الان، اصن آدم چجو ...

دروغ نبود برو تو تاپیک کیا زشتن خودش ببین آخراش نوشته که میخوام بفروشمش الان چون یه عده گفتن ممکنه اطلاعاتتو از نی نی سایت بگیرن بیان سراغت ترسید تکذیب کرد معلوم بود قشنک به گوه خوری افتاده بود

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻
به خدا طرف تو اینستا کامل داره....... رواج میده بعد هیچ کس جلوشو نمیگیره 

والله من که اینستا و تلگرام ندارم حیف وقت نیست تو اینستا پای یه مشت دلقک حروم بشه 

بعدم هر جا زیاد بری و هر حرفی را زیاد گوش بدی همونطوری رفتار میکنی

واقعا هم دنیای اینا که عشق اینستا هستن را درک نمی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ اصن آدم چجوری میتونه همچین کاری کنه😨😨😨🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم که نمیتونم قضاوت کنم ولی مطمئنم راست بود تاپیکاشو بخونی میبینی تو تاپیکای دیگه هم گاهی حرف زده من دیدم همه ش میگه همه بهم میگن بوزینه همه از من میترسن میگن زشتی

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻
 دقیقا نی نی یار شب هم اومده ازش میپرسه : "استارتر میخوایید تعلیق بشید؟" خب طرف رو بترکون بره ...

دوست دارم نی نی یار شب رو با دستام خفه کنم😁

من به یکی گفتم کور تعلیم کرد ولی دیدم بعضیا فحشای رکیک میدن فقط تذکر میده 😶

نمیدونم که نمیتونم قضاوت کنم ولی مطمئنم راست بود تاپیکاشو بخونی میبینی تو تاپیکای دیگه هم گاهی حرف ز ...

ای بابا نمیدونم چرا دلم سوخت

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
دوست دارم نی نی یار شب رو با دستام خفه کنم😁 من به یکی گفتم کور تعلیم کرد ولی دیدم بعضیا فحشای رکیک ...

خوب کور حتما بدتر از خیلی چیزها هست ما نمی‌فهمیم خواهر

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

بعضی ها واقعا کمبود دارن که هر طوری شده میخوان پر بازدید بشن آخه کیه که به خاطر زشتی بخواد بچشو بفروشه خدا لعنتشون کنه که نام سایت وماها رو خدشه دار میکنن با این کمبوداشون

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
تاپیک های دلبری رو بگو     من خوشگلترم یا جاریم؟؟!!! چرا جاریم فلان لباسو میپوشه!!! به ...

بابا اینا همش سرکاریه 

ما چهار تا جاری هستیم به نظرم جاری بزرگم از همه قشنگتره 

چون خیلی مهربون و خوش برخورده 

با اینکه سبزه اس و قدش خیلی کوتاهه ولی همه عاشق اینیم که بریم خونه یا باغشون 

مثل خواهر بزرگتر دوستش دارم بچه هاش هم خیلی خوبن همش میگم خدایا معرفت بچه های مو به بچه های عموشون بره

تا حالا هم به این فکر نکردم که من خوشگل ترم یا اون سه تا 

مگه بیکارم آخه این چه دغدغه ایه؟ 

مردم مرض دارن، تازه میگه مثل همه تاپیک های نی نی سایت، من که یه تاپیک دروغ نزدم تا الان، اصن آدم چجو ...

ماکارونی کثافت یادش بخیر

خدا لعنتش نکنه اشک چن تا خانوم باردار و در اورد

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...