2777
2789
عنوان

مادرشوهر شمام این اخلاقو داره؟؟

293 بازدید | 24 پست

بچه ها ما باپدرمادرامون جایی جمع بودیم ک متعلق ب پدرشوهرمه.خارج از تهران.درواقع پدرمادر من مهمانشون بودن.

از اول ک اومدن من چای اوردم میوه شستم اوردم.قبل اومدنشونم خودم جمعوجور کردم.و و و کارهای دیگه چون مادرم مریضه گفتم استراحت کن من خودم بجاش کمک دادم.

شبش ک فیلم میدیدیم همسرم ظرفارو شست . مادرشوهرم رفت وسطش بزور اوردنشوندش و گفت همه نشستن نرو بشور.

درحالی ک تنها باشیم نمیگه نشور.و اگ من تو هرشرایطی بشورم نمیشونه منو .من  سه وعده قبلش شستم.

بعد اخماش توهم بود.من چای هم بردم باز اخماش توهم .

بعدش هم ک فیلم تمام شد بزور برادرشو فرستاد ک شوهرمن جلوی پدرمادرم کار نکنه.اخرشبشم ک ی چای دم کرد نپتون گذاشت هرچی گفتم بزار ساده دم کنم من نمیتونم بخورم گفت نه اسراف میشه.حالا این دفعه بخور.من فک کردم تو نمیخوری!

حقیقتش خیلی ناراحت شدم.من واقعا این چندروز بیشترلز همیشه زحمت کشیدم .حالا بنظرشما برخوردشون واقعا بد بوده یامن حساس شدم؟؟؟

واینکه علت این برخوردش چیه؟

ومن چکارکنم؟

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساییدی دیگ وابده😐😂

😂😂😂

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

اکثر مادرشوهرا متاسفانه از اینکه پسرشون برا زنش کار کنه خوششون نمیاد حالا جلوی خانواده عروس باشه ک دیگه هیچی

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

عزیزم تو سیاست نداشتی که گذاشتی شوهرت تو جمع ظرفا رو بشوره منم شوهرم خیلی کمکم میده اما اگه بخواد چنین کاری کنه منم همراهیش می کنم چون میدونم حرف از توش درمیاد

خیلی کارت زشته

#شوخی

بی_جنبه_نباشیم#  

شما به کار مادرهمسرت توجه نکن

خوشحال باش همسرت کمکت میکنه

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
واا عزیزم بنظرت خوبه شما بری خونه داداشت شام بعد زنش بزاره داداشات ظرف هارو جلو خودتون بشوره؟

مگه چ عیبی داره

عزیزم تو سیاست نداشتی که گذاشتی شوهرت تو جمع ظرفا رو بشوره منم شوهرم خیلی کمکم میده اما اگه بخواد چن ...

من عمدا سکوت میکنم چون اعتقاد دارم توی سفر همه باید کارکنن.

نه زنها برای مرد ها.

حالا بقیه خودشونو خفه کنن من کاراشتباهی نکردم