2777
2789
عنوان

دل درد بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید مسموم شده ، یا مریض شده ، چیزی بهش نده بخوره باز حالش بد میشه ، آب بهش بده تا معده اش یکم بهتر ...

خدا کنه چیزبدی نباشه الان اینقدر استرس دارم خونه خودم هم نیستم وگرنه یه کاری میکردم مسافرتم موقع استفراق خیلی سرفه میزد

الان که خوابه ولی میترسم بیداربشه بازم همونجوری بشه صبح و دیشب شیرینی زیادخورده بود ظهر هم تخم مرغ خ ...

آره رو هم روهم چیزی خورده چربی شیرینی و.. رودل کرده

تخمه هم خورده؟ 

منو بچه هامم از اول عید تا همین دیروز دلپیچه شدید داشتیم به خوردم خوب شدم

فردا چیز شیرین نده بخوره چند روزم مراعات کن غذای چرب نخوره اصلا اگه دیدی استفراغ ادامه داره حتما ببرش دکتر 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خدا کنه چیزبدی نباشه الان اینقدر استرس دارم خونه خودم هم نیستم وگرنه یه کاری میکردم مسافرتم موقع است ...

نگران نباش بعد از پرخوری و تخم مرغ خوردن اینجوری شده بالا بیاره خوب میشه فقط زیر سرش رو بالشت بلند بزار که معدش اذیت نشه چیزای مقوی و با حجم خیلی کم بهش بده خوب میشه اگه بازم تهوع داشت پشتتشو ماساژ بده درنهایت اگه خوب نشد ببر دکتر چون اگه کسی زیاد بخوره و تخم مرغ مصرف کنه به اصطلاح میگن حیضه شده راستی دهنش بوی بد میده؟

شاید مسموم شده ، یا مریض شده ، چیزی بهش نده بخوره باز حالش بد میشه ، آب بهش بده تا معده اش یکم بهتر ...

یه باردیگه هم نقل هلدار زیادهورده بود استفراق کرد خوب شدشش هفت روز پیش الان هم داشته نقل آبنباتی میخورد بعدش یهو اینجورشد 

آره رو هم روهم چیزی خورده چربی شیرینی و.. رودل کرده  تخمه هم خورده؟  منو بچه هامم از اول ...

آره تخمه هم میخوره خیلی پرخوری میکنه هرکارمیکنم نخوره باز میره سراغشون

تخمه رو قایم کن دیگه هم نزار جلوش بخوره

الانم تغییر فصله بچه ها زود مریض میشن

شام وناهار درست حسابی هم بده بهش ظهر تخم مرغ چیه غذای پرقوه بده بهش اون خوراکی‌های بیخود هم نده بهش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببخشید اینو میگم اخه دختر خودمم تو همچین وضعیه چند روزه .علایم کرونا داره .من بردمش متخصص امروز واسش دارو نوشت .توهم فردا حتما ببرش و همه علایمش رو هم بگو .تو سفر هستی بلاخره دارو به دردت میخوره برو حتما واست بنویسه .انشالله بلاش دوره

برادر زاده من از نوزادی هر مریضی داشت میبردنش پیش دکتر ظفری در جا خوب میشد خیلی دکتر خوبی هستن یه سایتم هست من ازش وقت گرفتم واسه مشاوره آنلاین خیلی جالبه راحت میشه با دکتر ارتباط برقرار کنی و ویزیت کنی بچه رو بدون مراجعه حضوری 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-جاوید-ظفری