2777
2789
منم استان بوشهر هستم .اینجا هم گرمه و کولر روشن ولی اون جا دیگه طاقت فرسا گرم بود من قشنگ میناب به م ...

اره میناب که خیلی گرمه😥😥 وای نگو منم دلم حنا خواست😐😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون طبیعت سمت ما تقریبا مثل شماله برام تازگی نداره ولی جنوب و مردمش بازارش غذاهاش لباساشون شباش ...

برا همینه پس . 

انشالله که بعد کرونا بیان. ❤❤❤⚘

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ما هم الان برج ۱۱ امسال کولر روشن کردیم امسال حتی یه قطره بارون نیومد 

اره دریغ از یه قطره 😑😑💔

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
ما هم الان برج ۱۱ امسال کولر روشن کردیم امسال حتی یه قطره بارون نیومد 

اره 😥😥 ۸ اسفند نم نم اومد یه خورده  

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بخدا از دی ماه 98 هیچ کجا نرفتیم . حتی تا شیراز شهر پدری من ... قشنگ داغون شدم . 

منم الان یک ساله هیچ جارو ندیدم😔

وای نگو پارسال مثل شمال بود برامون همه دره ها اب داشت وسر سبز امسال خشک سالی داره 

اره اونو که نگو واقعا حس کردم شمال بود😂😂 دلم برا اون لحظع ها تنگ شده فیلمشم گرفتم هنوز دارم😂😀

اره اونو که نگو واقعا حس کردم شمال بود😂😂 دلم برا اون لحظع ها تنگ شده فیلمشم گرفتم هنوز دارم😂😀

حیف که امسال قحطی اومد سراغمون انشالله حداقل کرونا بره راحت شیم من تو این مدت مادر شوهرم سکته کرده بود می اومدیم بندر از بس دستامون ضد عفونی زدیم دیگه الان هرچه متخصص پوست میرم و باشوهرم هم هینطوره اصلا خوب نمی شه یه کرمهای دست ساز درست میگنه هرچی میزنیم خوبه تموم شد همون اش و همون کاسه 

حیف که امسال قحطی اومد سراغمون انشالله حداقل کرونا بره راحت شیم من تو این مدت مادر شوهرم سکته کرده ب ...

اوضاع خیلی بده خدا کنه زودتر شرش کنده شه از روی دنیا😑😓

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز