2777
2789
خاستم ببینم شماها ک بلدید چجور یاد گرفتین دیه عقده بازی دراوردنتون ب چیه😂😂😂

ماعقده بازی درنمیاریم توقشنگ سوال بپرسی مابهترجواب میدیم

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

از تو کامت قر بدم ؟

من خاستم برم کلاس رقص ولی با خود ک فک کردم چیزا سادشو بلد نیستم چ برسع ب اموزشا سخترش دیه گفتم ببینم قبلش چیکار کنم بعضیا میگن نرمش داره تا بدنت حالت بگیرع

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خاستم برم کلاس رقص ولی با خود ک فک کردم چیزا سادشو بلد نیستم چ برسع ب اموزشا سخترش دیه گفتم ببینم ...

دیه گفتم ببین کیا بلدن ولی دیدم ی مشت عقده ای هستین چیکارتون کمم همون کلاس رقصو میرم😂😂😂

دیه چطور بپرسم🤔

خب پرسیدی کیارقصشون خوبه چندنفرازجمله من گفتیم ما.خب سوال بعدیت چیه 😂😂من خودم یادگرفتم البته جلواینه تمرین میکنم تابهتربرقصم

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

خب پرسیدی کیارقصشون خوبه چندنفرازجمله من گفتیم ما.خب سوال بعدیت چیه 😂😂من خودم یادگرفتم البته جلوای ...

جور قیافتو تو اینه میبینی سکته نمیکنی😂😂😂😂

جور قیافتو تو اینه میبینی سکته نمیکنی😂😂😂😂

ن چرا.خیلیم خودمودوس دارم

علاوه بر عقده اعتماد بنفس بالای هم داری

هرطوردلت میخادفکرکن برام مهم نیس😜