2777
2789
عنوان

دوس پسرم ..خیلی خره

1018 بازدید | 44 پست

نه میگه شب بخیر نه صبح بخیر هیچی ..نمیگه ..پیام بهش میدم جواباش یه کلمه ای ..چند بار خواستم برم از رابطه نزاشت ..ابراز علاقه هم میکنه ..خستم کرده با اخلاقش ..راهکار بدین ..نگین کات کن ..دوسش دارم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم جدیدا خر شده 

گمشن همشون

بعد از شکست هایی که خوردم دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم و از کاربریم به عنوان دفتر خاطرات استفاده میکنم از پیشرفت ها و پسرفت هام میگم از شادی ها غصه هام ..... اگر باهاتون بحثم شد رفتین تاپیک هامو خوندین و کنایه زدین و توهین کردین  اصلاااا برام مهم نیست  🌼سوال آشپزی یا مشکلات زنان رو در حد توانم جواب میدم 💚https://abzarek.ir/service-p/msg/1180807 چالش ناشناس 💚 

اسمش چیه نکنه دوست پسر منه😄😂😂

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
از خرچه انتظاری🥺🥺🥺🥺🥺🥺

چطوری عزیزم؟ 

بعد از شکست هایی که خوردم دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم و از کاربریم به عنوان دفتر خاطرات استفاده میکنم از پیشرفت ها و پسرفت هام میگم از شادی ها غصه هام ..... اگر باهاتون بحثم شد رفتین تاپیک هامو خوندین و کنایه زدین و توهین کردین  اصلاااا برام مهم نیست  🌼سوال آشپزی یا مشکلات زنان رو در حد توانم جواب میدم 💚https://abzarek.ir/service-p/msg/1180807 چالش ناشناس 💚 

اه منم همینه تا حالا دوبار هم خاستم برم با حرفاش و اصرار کردناش ... (البته ما فقط مجازیه چون راهمون دوره)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

از امروز فقط تایپیک دوس پسر زده میشه🤦‍♀️

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤