2777
2789
عنوان

خز ترین استوری ای که دیدید چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11329 بازدید | 255 پست
دوتادوس دارم یکیشون زمان مجردی شوهراون یکی میخاسته😐حالا هردوتا بچه دارن خانوما باهم مث کارد پنیرن😐 ...

مسابقس بینشون😐😂🤦🏻‍♀️

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جررر حالا اینا استوریه من یه دوست دارم  هر کار میخواد بکنه میپره تو پی وی من  مثلا مینو ...

🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
استوری های برادر شوهرم که دائم قربون صدقه ی زنش میره اصلا هم تابلو نیست به خاطره فامیله😐

شو آف 😐🤦🏻‍♀️

یه بنده خدایی استوری گذاشته بود ، عکس پاهاش رو فرش بعد جارو ام تو کادر ، نوشته بود بدی فرش جدید اینه ...

پشم‌ام کو😳😳😳😳😯😯😯😯😯😂😂😂😂😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
این خیلی رو مخ بود...دوتا عنتر باهم ازدواج کردن فرت فرت استور ی میذارن

ای انقدر بدم میاد میزنن مخاطب دارد 😩😩

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

مسابقس بینشون😐😂🤦🏻‍♀️

😆😆😆ینی اینستارو ک بازمیکنم ایناپشت سرررررهم

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
اونایی ک مینویسن مخاطب_خاص#   😂😂😂

نشستههه ام ب در نگگگااااه میکنم 😐😐😐💔

یه بنده خدایی هم داریم که شوهرش یکسره زن میاره خونه ( زنشم در جریانه.)بعد هر دو یکسره تو پیجشون کلیپ ...

منم یه مورد دقیقا همین مدلی دارم بااین تفاوت که زنه هم پسر اورده بود خونه ،شوهره از راه میرسه تا پارسال قرار بود طلاق بگیرن 

بعد الان فرت و فرت متن های عاشقانه و آخایی آخایی و خانومی خانومی  میذارن 😆

با چشمای گرد شده همیشه  استوریهاشون و میبینم 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

منم یه زمانی خز بودم ،چند سال پیش عینک آفتابی خریده بودم، بعد فوری از خودم عکس گرفتم و گذاشتم پروفایل تلگرامم🤣🤣البته دیگه عاقل شدم و لی همش یادش میفتم اعصابم خرد میشه 

تازه توی اینستا هم همش استوری های چرت میذاشتم مثلا هر امتحانی داشتم فوری استوری میذاشتم از درس خوندم و...😭😭