2777
2789

نه کسیو ندارم که ببرتم 

فقط برام دعا کنید که راحت حل بشه مشکلم کار به جاهای باریک نکشه ازتون خواهش میکنم در حد توانتون یه صلواتی چیزی برام بفرستید

انگار که مجبورم پا بزارم روی تموم خواسته هام که چیز خاصی هم نیستن جز اینکه اولویت اولش باشم و منو ببینه و بهم محبت کنه و بشینم پیش بچه هام تا بزرگشون کنم البته نه به خاطر بچه ها چون قید اونارم زدم توی خودم فقط به خاطر حال بد پدر مادرم چونکهنمیخوام دور از جون دور از جون من باعث اتفاقی براشون بشم

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛
یکم بیشتر توضیح میدید؟ازچه لحاظ انتخابتون غلط بوده؟اختلافاتو چیکارمیکنید؟کوتاه میاید و تحمل میکنید ب ...

گاهی احساس میکنم انتخابم غلط بوده..با اینکه ازدواجمون تقریبا سنتی بود اما دیده بودمش و تقریبا به دلم نشسته بود..بعد ازدواج و عروسی کم کم دیدم تفاوت اخلاق و اینا زیاده..

با اینکه زیاد همو میرنجونیم ولی با تمام وجود عاشق همیم و سعی میکنیم هر دو کوتاه بیایم خیلی جا ها..زندگی متاهلی همینه دیگه قرار نیس که همه چی باب میل هم باشه...من شوهرمو با تموم کم و کاستی و بداخلاقی هاش دوسش دارم...

🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه نمی خواستم به خاطر پدر و مادرمم زندگی کنم  و با خودم میگفتم که حتما طلاق اما الان که اومدم و دیدم وضعیت پدرمو و اینکه چقدر هی داره روز به روز بد حال تر میشه دلم نمیاد اینکارو بکنم باهاش چونکه شدیدا به پسرم وابستس و از منی که مادرش هستمم بیشتر عاشقشه

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛
نه کسیو ندارم که ببرتم  فقط برام دعا کنید که راحت حل بشه مشکلم کار به جاهای باریک نکشه ازتون خ ...

برات صلدات فرستادم عزیزم❤امیدوارم هرچی به صلاحته واست اتفاق بیفته و خود خدا کاراتو جفت و جورکنه

منم ناراضیم  شوهرم ادم خوبیه ولی از زمین تا آسمون فرق داریم اصلا اهل برنامه ریزی و آینده نگری نیست و تنبله و اینکه کلا خانوادگی نمیشه روشون حساب کرد و من با مخالفت خانواده چون دوس بودیم ازدواج کردم و با خانواده خودم قطع رابطه ام با کلشون حتی دختر خاله و دختر عمو اینا تنهام و هر روز اختلاف فرهنگی داره دیونه ام میکنه و گاهی آرزو میکنم بمیرم تموم بشه

همه علاءمشو بگو تا اسم مشکلشو بهت بگم،من مدتی خیلی مشاوره رفتم و مطالعه کردم تا متوجه شدم چی به چیه. ...

عزیزم خیلی خیلی شکاکه...بی ادبه و اصلا هیییچ کوچیکتر بزرگتر و پدر و مادری بلد نیست....نمیزاره حتی شماره یه نفر تو گوشی ذخیره کنم....یعنی ارتباط با بقیه صفرررر..از هیچکس خوشش نمیاد...حتی با برادر ها و خواهر و پدر و مادر خودشم رفتارش بده و بدش میاد باهاشون رفت وامد کنیم...بشدت عصبی و لجباز و حرف حرف خودشه....هیچ خبر خوب یا بدی خوشحال یا تاراحتش نمیکنه....حتی یک درصد بفکر پیشرفت تو زندگی نیس...عابروم رفته جلو خانواده ام...اگر یکیشون بیان اینجا تن و بدن من مثل بید میلرزه چون بی احترامی میکنه یا دعوا درس میکنه...بیشتر وقتا الکی میگم خونه نیستم...پدر و مادرمم سالی یکی دوبار اونم ب اصرار خودم میان.اونا هم اخلاقضو میدونن اما ن تا این حد من خیلی جلو اونا تعریفشو میکنم ک ناراحت نشن و دلشون نشکنه..اما خودم دارم زجر میکشم افسرده شدم

حرفی برای بیان حالم ندارم...
عزیزم خیلی خیلی شکاکه...بی ادبه و اصلا هیییچ کوچیکتر بزرگتر و پدر و مادری بلد نیست....نمیزاره حتی شم ...

پارانویید شدیده متاسفانه و علاوه براون بددهن و بی ادب و عصبیه😔شوهرمنم همینجوری بود ولی نه دراین حد،جلوی کسی که یکمی تعارف داشت یاحساب میبرد اینجوری نبود،مهمون میومد خوب برخورد میکرد ولی زیاد برداشت بد از رفتار دیگران داشت و فوری کینه میگرفت و قهرمیکرد.

ثبات شخصیتیش چجوریه؟قهر وآشتی زیاد میکنه بادیگران؟روابط پایدار و دوست همیشگی داره یا مدام تغییر میده دوستاشو؟سر حرف و قولاش میمونه؟

پارانویید شدیده متاسفانه و علاوه براون بددهن و بی ادب و عصبیه😔شوهرمنم همینجوری بود ولی نه دراین حد، ...

اصلا با کسی ارتباط نمیگیره ک بخواد قهر کنه....اگر حتی بهترین ادم باشه هم فقط یه روز...روز دوم میگه این ب درد نمیخوره فلان..

حرفی برای بیان حالم ندارم...